Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Bliv klogere på pårørendegrupper

Event aflyst

Bliv klogere på pårørendegrupper

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

18 apr 2020 kl. 13:00 - 16:00

Beskrivelse

Bliv klogere på pårørendegrupper

Pårørende i Danmark og Pårørende Projektet ved Fredericia Selvhjælp holder fælles temamøde om grupper for pårørende til kronisk syge og handicappede.

Der bliver oplæg ved Rikke Forsom, leder af Pårørende Projektet i Fredericia, Marie Lenstrup, formand for Pårørende i Danmark, Gerda Bredsten, mangeårigt medlem af en pårørendegruppe i Fredericia,

Efter oplæggene udveksler vi erfaringer over kaffen, blandt andet om:

 • Hvad giver det at deltage i en gruppe? 
 • Hvad skal der til for at få en pårørendegrupper godt i gang?

Billetprisen dækker kaffe/te og lidt sødt.

Efter temamødet holder Pårørende i Danmark generalforsamling for sine medlemmer.

Vi glæder os meget til en inspirerende dag!

Lokation

Fredericia Selvhjælp Fredericia Selvhjælp, Vendersgade 63, 7000 Fredericia

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer