spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Bliv rig – få råd til flere eventyr i livet

Event aflyst

Bliv rig – få råd til flere eventyr i livet

Fra DKK 499,00

Sted

Dato

13 okt 2018 kl. 10:00 - 14:00

Beskrivelse

Bliv rig – få råd til flere eventyr i livet

Drømmer du om at have både tid og råd til at rejse ud i verden? Bo på Bali i nogle måneder, inden turen går til en hytte i de italienske Alper? Surfe på store bølger i San Diego eller tage dit arbejde med til Spanien og leve et bekymringsfrit liv, samtidig med at du ser pengene blive til flere på kontoen? Så er den her workshop noget for dig.

Workshop med pengementor Mia Balint & digital nomade Mille Sjøgren

Mille er digital nomade og freelancer på tiende år. Hun lever et frit liv og har i lang tid backpacket Jorden rundt med sin mand og to børn, samtidig med at hun har arbejdet og tjent penge i sin egen virksomhed. Det har hun gjort fra Costa Rica, USA, Mexico, Canada, Island, Colombia, Cuba, Panama, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Indonesien og Sydkorea. Mille har også boet fem år i Spanien. 

Mille vil i workshoppen inspirere dig med hendes egen personlige fortælling og give dig anvisninger til, hvordan du også kan skrue dit liv sammen, så du fylder dine hverdage med eventyr, rejser og minder, som vil vare resten af livet. Du har kun ét liv, og det er bare om at få mest muligt ud af det.

Mia er pengementor og ekspert i at få økonomien i drømme til at hænge sammen. Mia vil i workshoppen give dig nemme, brugbare værktøjer til at få helt styr på økonomien og få skåret alt det overflødige væk. Du får et vaskeægte reality check i forhold til din økonomi, og du bliver fulgt på vej ned ad den sti, som vil lede dig derhen, hvor du har råd til at føre din ideer og drømme ud i livet. 

Denne her workshop er til dig, der gerne vil have mere eventyr og frihed samt flere udlevede drømme ind i dit liv, men som mangler den faktiske viden og økonomiske vejledning til at finde ud af, hvordan det præcis kan lade sig gøre. 

Mia hjælper dig med at sikre, at der hver den første i måneden står flere penge på din konto end i sidste måned, og Mille viser dig vejen til et liv med flere oplevelser og mere frihed. 

Det her får du på workshoppen med Mille & Mia:

  • Du får værktøjer til, hvordan du får overskud i din privatøkonomi.
  • Du får at vide, hvordan du kan tjene penge, samtidig med at du rejser rundt i verden. 
  • Du får gode ideer til alternative og digitale indtægtskilder, som du kan tage med dig ud i verden.
  • Du får to voldsomt inspirerende personlige historier. 
  • Du får et los i røven, så du kan komme ud over rampen og få skabt din egen virksomhed med mulighed for mere frihed.
  • Du får inspirerende opgaver, der vil give dig mod til forfølge dine drømme i stedet for hele tiden at udskyde dem.

Denne workshop er VIP-behandling til sin sjæl og din pengepung. Du har drømme, der skal realiseres, og vi hjælper dig med at få det gjort.

Vi glæder os til at se dig.

Kærligst Mille & Mia.  

Mia Balint, 33 år, specialist i online betalinger hos fintech virksomheden Clearhaus, Pengementor og founder af den deleøkonomiske platform Omnihorse til hestesporten, som forventes lanceret i november/december 2018. Mor til Liam på 5 år. Har en bachelor i jura fra Københavns Universitet, men kunne slet ikke finde sig til rette i faget, og sprang fra midt på kandidaten i 2014. 

Har boet i Sydney, Australien, og i Puerto la Cruz i Venezuela, hvor hun som 22 årig underviste et hold ingeniører i engelsk, så de kunne kommunikere ubesværet på en forestående konference i Norge. 

Mia sætter aldrig frivilligt sine ben i et motionscenter, men hun kan nogle gange ses komme løbende igennem Egholm Skov i Kirke Hyllinge eller på ryggen af en hest, hvis hun kan komme af sted med at låne en.

Mille Sjøgren, 43 år, Voiceover-artist i Millespeak, freelancejournalist, podcaster af ‘Den digitale Nomade’ og foredragsholder. Mor til Vigfus på 11 og Elva-Indiana på 9. Gift med videnskabsjournalist Kristian Sjøgren. Mille har været selvstændig/freelancer siden hun blev fyret fra radiostationen The Voice i 2008. Helt af egen fri vilje. Altså ikke fyringen, men selvstændig:)  Mille har boet fem år i Spanien, hvorfra hun blandt andet har styret sin virksomhed Millespeak fra. Det seneste år har hun backpacket jorden rundt i blandt andet Island, Canada, USA, Costa Rica, Panama, Colombia, Cuba, Mexico, Sydkorea, Japan og Thailand. Hun har skrevet artikler fra det colombianske højland, speaket FitnessWorld-reklamer fra Panama City og lavet podcast fra en autocamper på Island.



Arrangør

Hej jeg er Mille Sjøgren foredragsholder og indehaver af millespeak. Digital nomade, og har rejst hele verden rundt. Med mit arbejde og familie.

Lokation

Sofias Hus Sofias Hus, Godthåbsvej 6A, 2000 Frederiksberg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .