spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Blo(c)kbuster filmvisning af E.T.

Afholdt event

Blo(c)kbuster filmvisning af E.T.

Fra Gratis

Sted

Dato

10 okt 2019 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Deltag gratis i filmvisning af E.T. i hjertet af Gellerup.

Kom og se den legendariske film E.T. på den midlertidige udgave af Verdenspladsen foran Gellerupbadet torsdag den 10. oktober. Oplev eventyret og magien i en af de mest populære film nogensinde. Filmen vises på storskærm med lyd i topkvalitet under en overdækning med kig til åben himmel.

Pladsen åbner kl. 18:00, hvor du kan købe lækker stenovnsbagt pizza, popcorn, sodavand, kaffe og te. Filmen starter kl. 18:30

Der er 75 gratis billetter.

Hvis du ikke når at få billet, så medbring din egen stol, vi skal nok finde plads til dig. Har du en billet, reserverer vi en stol til dig. For at opgradere din oplevelse anbefaler vi, at du medbringer varmt tøj, tæppe og en pude.

Verdenspladsen bliver en del af Sports- og Kulturcampus, som Brabrand Boligforening og Aarhus Kommune opfører i Gellerup fra 2020. Vi tester den midlertidige Verdensplads med støtte fra Realdania og Lokale- og Anlægsfonden i oktober måned med events den 10., 25. og 31. oktober. Alle er velkomne til de tre events og til at bruge pladsen alle øvrige dage.

Vejvisning: Karen Blixens Boulevard 39, Brabrand

Bus 4A stopper ved Verdenspladsen.

Se mere på facebooksiden Brabrand Boligforening Aarhus eller på www.sportsogkulturcampus.dk

Lokation

Gellerupbadet Gellerupbadet, Karen Blixens Boulevard 41A, 8220 Brabrand

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .