Blood Child + Mavourneen + LINN

08 nov 2019 kl. 21:00 - 23:00

Wagnersvej 19, 2450 København SV

Blood Child

Blood Child er guitar-rock med et tvist af punk og fløjlsdybt mørke. Bandet er et musikalsk uppercut, der afsøger grænser i form af brutal og intens in-your-face punk/rock, på én gang ekstatisk og dybsort. Inspirationen bunder i slut-70’ernes punk-scene og 90’ernes alternative rockscene, men derudover rummer Blood Child's lyd en fængslende og svært definérbar personlig komponent, der tager den ekstatiske powerpunk ind i en ny tid og til nye højder.

I løbet af de seneste par år har Blood Child, foruden en masse spillesteder, også været at finde på blandt andet SPOT Festival, RECession festival, Sorte Firkant Musikfestival og Way Up North, samt på Sørveiv festival i Norge og Reeperbahn Festival i Tyskland.


Blood Child har netop udgivet deres 12" debut EP "Shower Me", der udkom på NESM i september 2019. 
Bandet udgøres af brødrene Emil Bertelsen og Mads Bertelsen samt Marikka Katarina Højen Jørgensen, Lasse Dybdahl Krüger og Hjalte Ross.

“...Blood Child [får] trukket trådene tilbage til 70’erne og 80’ernes postpunk-elementer, hvor de med dystre samples, skæve guitar-figurer og Bertelsen insisterende vokal, virkelig trækker tankerne tilbage til dengang, man hørte koncerter på helt tilrøgede og mørke venues. Sangen bliver løftet op i catchy omkvæd, som giver associationer til noget af 90’ernes grunge og fed garagerock. I det hele taget skaber Blood Child med deres jongleren af forskellige årtiers genrer, en lovende fremtid for sig selv...”
– Bands of Tomorrow, maj 2019

Mavourneen

I foråret af 2018 rejste Hans Gustav Björklund Moulvad til New York for at indspille sit post-punk projekt, Mavourneen. Med temaer om mørke, vold, rastløshed og ungdom taget fra hans eget liv og oplevelser gennem de mange vintre i København, blev 8 sange til den selvbetitlede debut; Mavourneen.

   

LINN

LINN er eksperimenterende pop med referencer til kraut, punk og Rasmus Klump. Live består bandet af Linn Holm (The Bowdashes), Mads Bertelsen (Blood Child) og Mathias Bertelsen (The Entrepreneurs).

Entré: forsalg: 60 kr. // dør: 70 kr.

Dørene åbner kl. 20.00