BloodRushBall

02 jun 2018 kl. 22:00 - 03 jun 2018 kl. 04:00

MonasticClub, Hauser Pl. 32, 1127 København

BloodRushBall er et fancy overdådigt sex inspirerende event d 2 Juni kl 22-04.

BloodRushBall er ikke et nyt sexparty der ser dags lys. Det er derimod en fancy sex inspirerende fest ….

En hyldest til sex og den glæde den afstedkommer. Vi vil samtidig vise hvad sex kan ……

SEX er sjovt, udfordrende, lærerigt, positivt, alternativt, farverigt, nyskabende, ikke at glemme stærkt vane dannende. BloodRushBall er til for at alle skal se og føle glæden ved sex. Intet er TABU her til BloodRushBall …….

Et samlingssted hvor alle mulige seksuelle orienteringer vil være repræsenteret og ikke mindst velkomne. Du vil blive gjort opmærksom på seksuelle minoriteter du ikke vidste fandtes blandet med de mere åbenlyse. Alt sammen i en skøn forening af livsglæde. Stedet hvor dine sanser vil blive udsat for et sandt visuelt bombardement af seksuelle indtryk. Hvor provokerende, ophidsende performens fra dine medgæster vil få pulsen op. Eventen vil inspirere DIG til SEX ….

Stedet vil være dekoreret med diverse sex faciliteter i form af playrooms, gynækologbænke, kors, vacumseng, gloryholes, sexgynger, bløde madrasser samt et væld af andre indbydende BDSM møbler. Alle til fri afbenyttelse for dem som lyster. Der vil være pleasure stationer for den nysgerrige. Fremvisning af sexlegetøj m.m. Aften vil også blive byde lidt lækre sceneshow som vil skubbe lidt til dine grænser og slippe signalstofferne i hjernen fri til en orgasme. Ydermere vil vi gerne igen præsentere ”The Domina Wheel of Fortune”. Alt dette til et lydorgie af tunge industrielle beats som vil matche din hjerterytme fra kyndige DJ’s hvis eneste formål vil være at få DIG i den rette stemning af total velvære. Du vil blive revet med i dette univers hvor alle nyder hinanden nærvær og forskelligheder.

BloodRushBall er som sagt ikke et sted for dig som ønsker en stille og rolig aften….

Det er stede for DIG som vil have en sindsoprivende oplevelse med ligesindede kinky inspirerende mennesker. Hvor deres sexy eyes, dirty tankegange, hotte kropsbeklædning som fremhæver deres kroppe vil få din umiddelbare sexldrive frem i DIG…. Og JA…… der vil utvivlsom blive dyrket sex mere eller mindre åbenlyst. Det handler dog ikke om bare at have sex…. Mere at det er resultatet af en kreativt inspirerede, alternativt, sjov, positiv aften i byen. Vi er ikke en swingerklub …. Vi den oplevelse du IKKE vil gå glip af.

BloodRushBall er det nye sexdrug

Dette fantastiske event finder sted. Lørdag d.2 juni. Vi har indgået det ideelle sammenarbejde med MONASTIC som har indvilget i at danne rammerne. Stedet er et udsøgt event sted i 3 etager med masser af spændende afkroge til intime udskejelser. Flere danse gulv. De lave lofter giver en intim stemning. Gangene som forbinder de udsøgte lokaler. Man føler man er kommet til en anden verden dybt nede i det autentiske kloster kælder hvor alt kan ske og vil ske…….

Da BloodRushBall er et medlemsevent SKAL adgangsbilletten være printet ud og afleveres ved indgangen. Ved køb af flere billetter på samme billet skal navn e-mail mobil nr samt fødselsdag anføres på samtlige detager.

fest inc.midlertidig medlemskab

Salg lukket

fest inc. 1 års medlemskab

Salg lukket