★ BLOODY DICE [DK] MOTHER MERSY [SE] @ HIGH VOLTAGE ★

Axeltorv 3, Kld, 1609 København V
23 okt 2021 kl. 19:00 - 22:00
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

★ BLOODY DICE [DK] MOTHER MERSY [SE] ★ 23. OKTOBER @ HIGH VOLTAGE ★

Den nye københavnske, tilbage-til- rockrødderne-kvartet BLOODY DICE, spiller rockmusik man kan forstå! De fire rutinerede musikere, som alle har været aktive i det københavnske og skandinaviske rockmiljø i en lang årerække, har fundet sammen med en fælles vision, nemlig at spille musik på den måde som de selv gerne vil høre den, med dynamik og swing. Missionen er at fremhæve det simple og ærlige udtryk, og finde tilbage til kernen af hvad rockmusik går ud på. Sammensætningen af bandet byder på en god blanding af nationaliteter og genrer. Guitaristen, Nickie Jensen og trommeslager, Peter Larsen, som begge to er indfødte danskere, har tidligere spillet med bandet Violmace som gjorde sig mest i melodisk, moderne rock og bassisten, Stuart O’Neill, som er Britte har bl.a. en fortid i bandet Mala Costumbre der med succes gjorde sig i en latinsk inspireret variant af heavy metal. Sangeren, Dagfinn Joensen er fra Færøerne og er bedst kendt fra 80er AOR/Rock bandet Fate. BLOODY DICE har været i Sweet Silence Studios med den legendariske Flemming Rasmussen og indspillet EPen med titlen: “Roll The Dice”, samt lavet en video til første single. EPen findes på stort set alle streaming og download tjenester, og videoen ligger på bandets Youtube-kanal.

Supporten denne aften, MOTHER MERSY er fra den anden side af sundet og spiller klassisk hard rock ala Led Zeppelin Aerosmith og med et unikt og moderne touch.

Vi snes og spred ordet! ⚡️

ENTRÉ 100,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 19:00 ✩ KONCERT KL. 20:00 ✩ NATKLUB FRA 22:00 TIL 4:00+ ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

★ HIGH VOLTAGE ★

High Voltage er danmarks ubestridt største, sejeste og flotteste rock klub, af international topkvalitet, beliggende i hjertet af København. Der er livekoncerter med rock- og metal bands fra ind- og udland hver fredag og lørdag og på udvalgte hverdage. Hver weekend er der efter koncerterne full on rock 'n' roll og metal natklub.

★ ÅBNINGTIDER ★


FRE-LØR: 19:00-04:00+

Døre: 19:00
Vejl. Koncertstart: 20:00
Natklub: 22:00-04:00+

★KONTAKT ★

666@highvoltagecph.dk

★ GLEMTE TING ★


Kan afhentes i garderoben i vores normale åbningstid.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke