Bloom Academy - Mesterlære - for de 10-15-årige

25 maj 2019 kl. 12:00 - 13:30

Søndermarken, Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg

Bliv lærling på Bloom og få en usædvanlig forskningsoplevelse under Søndermarkens grønne træer. I samarbejde med din mester dykker du ned i naturens fascinerende fænomener ved at stille nye spørgsmål og lave grundige undersøgelser. For andet år i træk præsenterer Bloom et unikt og underholdende første kig ind i forskningens verden for de 11-16 årige. 

Forløbet varer halvanden time.

Mere information om temaer følger i løbet af foråret.

Mesterlære er udviklet i samarbejde med Bjarke Takashi Røjle Christensen, der er ph.d. i fysik fra Niels Bohr Instituttet, tidligere gymnasielærer og nu tilknyttet læringslaboratoriet LIFE under Novo Nordisk Fonden.

OM BLOOM:
Bloom er en festival om natur og videnskab, der finder sted 25.-26. maj i Søndermarken på Frederiksberg. Over to dage byder festivalen på debatter, talks, laboratorier, samtaler og naturvandringer under åben himmel, og giver publikum mulighed for gå på opdagelse i naturvidenskabens verden og blive inspireret af forskerne, de krøllede hjerner og naturen. Med deltagelse fra videnskabsfolk og tænkere fra både ind- og udland vil festivalen hive naturvidenskaben ud af laboratoriet og krydre den med kunst, mad og filosofi.

Bloom er en folkeoplysende, non-profit begivenhed med gratis adgang for alle til festivalpladsen.

Se resten af Blooms program på www.bloom.ooo.

Billet

DKK 30,00 + DKK 7,24 gebyr