Bloom Academy - Mesterlære: Hvad skal vi med blade? - for de 11-16-årige

25 maj 2019 kl. 11:00 - 12:30

Søndermarken, Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg

Bliv lærling på Bloom og få en usædvanlig forskningsoplevelse under Søndermarkens grønne træer. I samarbejde med din mester dykker du ned i naturens fascinerende fænomener ved at stille nye spørgsmål og lave grundige undersøgelser. For andet år i træk præsenterer Bloom et unikt og underholdende første kig ind i forskningens verden for de 11-16 årige. 

Hvad skal vi med blade?

Når vi går ude i naturen, er vi omringet af blade. Men hvorfor er der egentlig blade alle vegne? Hvorfor er de grønne, og hvordan kan det være, de ser helt forskellige ud? Det skal du og din læremester udforske ved at lave grundige undersøgelser af Søndermarkens mange blade. Her får I brug for lys, som vi oplever verden ved at se.

Forløbet varer halvanden time.

Mesterlære er udviklet i samarbejde med Bjarke Takashi Røjle Christensen, der er ph.d. i fysik fra Niels Bohr Instituttet, tidligere gymnasielærer og nu tilknyttet læringslaboratoriet LIFE under Novo Nordisk Fonden.

OM BLOOM:
Bloom er en festival om natur og videnskab, der finder sted 25.-26. maj i Søndermarken på Frederiksberg. Over to dage byder festivalen på debatter, talks, laboratorier, samtaler og naturvandringer under åben himmel. Se hele programmet på www.bloom.ooo.

Bloom har fri entré, men nogle workshops og aktiviteter kræver billet. Se også Billetto, hvor kan du købe billet til Blooms langbordsmiddag med Birkemosegaard Køkken, en række workshops for både børn og voksne og koncert med lydkunstner Jacob Kirkegaard, Ars Novo og Allegrokoret i Cisternerne.

Billet

DKK 30,00 + DKK 7,24 gebyr