​Bloom / Vinsmagning med Rosforth & Rosforth

27 maj 2017 kl. 14:00 - 15:00

Søndermarken, 2000 Frederiksberg, 2000 Frederiksberg


Frie, farverige og fantastiske druer – vinsmagning på Bloom
De såkaldt naturlige vine oplever en stigende popularitet både på restauranterne og hjemme i stuerne. Men hvad er de egentlig for en størrelse, de naturlige vine, og hvorfor bliver din vintjener pludselig helt våd i øjnene ved snakken om duft af kostald og mødding i en vin? Smag dig igennem naturvine i Søndermarkens høje græs og bliv klogere på forskellen mellem biodynamiske og økologiske druer, og hvad svovl egentlig gør ved en vin.

Rosforth & Rosforth Vinimport byder på vine fra producenter, der alle har det naturlige og uspolerede i fokus.

OBS! Begrænset antal billetter. Der kan kun købes billetter på forhånd. Kun for personer over 18 år.

PRAKTISK INFO
DATO: Lørdag 27. maj
TIDSPUNKT: Kl. 14-15

Vi mødes på Explore på festivalpladsen kl. 14, og går samlet over til vinsmagningen. Mødestedet vil være tydeligt markeret på selve festivalpladsen og på det kort over pladsen, som alle festivalgæster får udleveret. Kortet over festivalpladsen kan også ses på www.bloom.ooo

Det sydøstlige hjørne af Søndermarken. Festivalen foregår i området omkring Lindehøjen.

Indgang fra krydset Vesterbrogade/Roskildevej og Pile Allé, fra krydset Ny Carlsberg Vej og Pile Allé/Valby Langgade eller fra indgangen overfor Frederiksberg Slot og Zoologisk Have.

OM BLOOM:
Bloom er en festival om natur og videnskab, der finder sted 27.-28. maj i Søndermarken på Frederiksberg. Over to dage byder festivalen på debatter, talks, laboratorier, samtaler og naturvandringer under åben himmel, og giver publikum mulighed for gå på opdagelse i naturvidenskabens verden og blive inspireret af forskerne, de krøllede hjerner og naturen. Med deltagelse fra videnskabsfolk og tænkere fra både ind- og udland vil festivalen hive naturvidenskaben ud af laboratoriet og krydre den med kunst, mad og filosofi.

Bloom er en folkeoplysende, non-profit begivenhed med gratis adgang for alle til festivalpladsen.

Læs mere om Bloom www.bloom.ooo

Billet til vinsmagning

Salg lukket