spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Bloom x madhuset entrée - Langbordsmiddag i Søndermarken

Afholdt event

Bloom x madhuset entrée - Langbordsmiddag i Søndermarken

Fra DKK 350,00

Sted

Dato

26 maj 2018 kl. 17:30 - 19:30

Beskrivelse

Bloom, madhuset entrée og kunstner Anne Nowak inviterer til langbordsmiddag

Maj måned skal fejres med manér. Madhuset entrée serverer forårskåde gastronomiske oplevelser, hvor tradition og fornyelse mødes ved Blooms langbord under Søndermarkens grønne løvdække. Kunstner Anne Nowak sætter rammen for middagen i et hjørne af det idylliske Søndermarken. Menuen står på fadservering og masser af hygge.

Første servering
- Grillede muslinger i egen smagfulde suppe med forårets sprøde urter og nye kartofler, dansk tang, kul og røget yoghurt.

Anden servering
- Grillet Kongeå-kylling med friske urter og citron hertil cremet quinoa med sprøde jordskokker. Serveres med varianter af sæsongrønt, urter og knas.

Tredje servering
- Grillede rabarber- og hindbærkys med sødmefuld Jacob & Jakob-vaniljeis.

OBS! Begrænset antal billetter. Der kan kun købes billetter på forhånd.

Drikkevarer kan tilkøbes under selve middagen – både med og uden alkohol.

PRAKTISK INFO:
Dato: Lørdag 26. maj
Tidspunkt: Seating fra kl. 17.15, første servering kl. 17.30.

Det sydøstlige hjørne af Søndermarken. Festivalen foregår i området omkring Lindehøjen.

Indgang fra krydset Vesterbrogade/Roskildevej og Pile Allé, fra krydset Ny Carlsberg Vej og Pile Allé/Valby Langgade eller fra indgangen overfor Frederiksberg Slot og Zoologisk Have.

Vi mødes på scenen Explore på festivalpladsen kl. 17.15 og går samlet over til middagen. Mødestedet vil være tydeligt markeret på selve festivalpladsen og på det kort over pladsen, som alle festivalgæster får udleveret. Kortet over festivalpladsen kan også ses på www.bloom.ooo

OM BLOOM:
Bloom er en festival om natur og videnskab, der finder sted 27.-28. maj i Søndermarken på Frederiksberg. Over to dage byder festivalen på debatter, talks, laboratorier, samtaler og naturvandringer under åben himmel, og giver publikum mulighed for gå på opdagelse i naturvidenskabens verden og blive inspireret af forskerne, de krøllede hjerner og naturen. Med deltagelse fra videnskabsfolk og tænkere fra både ind- og udland vil festivalen hive naturvidenskaben ud af laboratoriet og krydre den med kunst, mad og filosofi.

Bloom er en folkeoplysende, non-profit begivenhed med gratis adgang for alle til festivalpladsen.

Læs mere om Bloom www.bloom.ooo

Arrangør

Find billetter til events på Bloom. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Søndermarken Søndermarken, Pile Alle 55, 2000 Frederiksberg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .