Blue Belles of Joy - Miriam Mandipira, Lea Thorlann & Pia Trøjgaard feat. Ida Gormsen - Copenhagen Jazz Festival

2000, 2000 Frederiksberg
02 jul 2021 kl. 16:00 - 17:45
Super arrangør

DETTE ER DEN UDSATTE KONCERT FRA D. 19/2-21. Hvis du havde billetter til den koncert, gælder de til denne. Vi håber inderligt, at I kan komme. Hvis det ikke er tilfældet, beder vi jer selv prøve at sælge eller forære dem til andre, da billetter ikke refunderes for udskudte koncerter. Et opslag på Bartof Stations facebookside kan tit gøre tricket.

KOM I GOD TID!

Blue Belles of Joy 
Der er dømt KVINDE-POWER denne eftermiddag på Stationen, hvor der er garanti for fantastisk sang, medrivende sceneperformance og GLÆDE over hele linjen!

Blue Belles of Joy er en powerful trio med sangerinderne Lea Thorlann (voc, perc), Pia Trøjgaard (voc,pno) og Miriam Mandipira (voc). I dag har de inviteret den herlige bassist, Ida Gormsen med på scenen.

Blue Belles of Joy optræder med blues, gospel og soul; En skøn livsglad blanding af kendte blues-, soul- og gospelnumre, kendte og ukendte sange iklædt powerfulde soul og gospel vokaler samt originale sange.

Miriam Mandipira har turneret med DR Bigband, sunget i Tivoli og er generelt en STJERNE i det danske blues- og jazzmiljø. Hun er foruden i sine egne bands medforsanger i Troels Jensen & The Healers. Har udgivet flere cd´er, senest i duo sammenhæng med Troels Jensen og det helt nye projekt ”The Soul Family”.

Lea Thorlann har udgivet original soulmusik i eget navn, turneret med ”Waiting for Janis” (Janis Joplin cover band) samt blues bandet ”Ladies Sing The Blues”, sunget kor for Gud og hver mand og driver økologisk landbrug på Møn, når hun ikke farer land og rige rundt som sanger.

Pia Trøjgaard, vokalist, korsanger, korarrangør– og nu også pianist har turneret land og rige rundt med bl.a. ”Savage Rose”, ”Big fat Snake”, ”Lars Lilholt”, ”Poul Krebs” og ”Erann DD” (Zapp Zapp). Medvirker på utallige cd´er bl.a. A touch Of Gospel og Alberte Winding/Jan Rørdam.

KONCERT & MAD

Info om ret følger.

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 15.00. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 15.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden!

Vi åbner kl.11, og køkkenet åbner 12.00.

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!
Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke