Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Blues Brew

Afholdt event

Blues Brew

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

19 apr 2023 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

BLUES BREW er et hold af garvede bluesmusikere med stor passion for de blå toner med rødder i amerikansk rhythm ’n’ blues. 


Blues Brew spiller egne kompositioner i genren elektriske urban blues. Der trækkes på inspiration fra 60érne og 70’er. Blues Brew bringer traditionen videre i en ”nutids udgave”, der gør musikken levende også i dag.


Endvidere spilles et repertoire med de kendte blues-klassikere i egne arrangementer. Inspirationen kommer fra navne som: BB King, Freddie King, Robert Cray, Eric Clapton, ZZ Hill, Allman Brothers Band, Paul Butterfield, Mike Bloomfield med flere.

Det er god brygget Blues Brew musik, du både kan danse til eller blot nyde en kold øl til, mens du vipper i takt med foden til musikken.


På kort tid har bandet med sin debut cd-udgivelse ” Life in the blues lane” markeret sig som et nyt lovende bluesnavn, der har fået rosende omtale. Blues Brew har spillet ved adskillige klub- og festivalevents. Albummet "Life in the Blues Lane" er udelukkende med egne sange, som er udgivet i 2019 på alle net-medier inkl. Spotify og I-Tunes.

Med lead vokalisten Chægs seje stemme og keyboard, Kims bluesy guitar, Jacobs stilsikre harpe, guitar samt Henrik og Jesspers sejt svingende backing er Blues Brew et klart valg til enhver fest eller koncert, hvor den ægte blues værdsættes.

Besætning:

Per Chæg Christensen: Sang, keyboards

Kim Raffel: Guitar, sang

Jessper Petersen: Trommer

Henrik Mathiasen: Bas, Komponist

Jacob Kragh: Guitar, bluesharp.

Dagens Gryde:

Chili con Carne, der ikke slår dig helt ud...

Hvis du ønsker at spise hos os, skal du af hensyn til koncertafviklingen komme mellem 18.00 - 19.00. Hvis du kommer senere, refunderer vi IKKE billetten.Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer