spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Blues Festival i Quben - Diunna Greenleaf (USA), Big Creek Slim m.fl.

Afholdt event

Blues Festival i Quben - Diunna Greenleaf (USA), Big Creek Slim m.fl.

Fra DKK 195,00

Sted

Dato

31 okt 2015 kl. 19:00 - 01 nov 2015 kl. 01:00

Beskrivelse

BLUES FESTIVAL I QUBEN, Ikast Gymnasium d. 31. oktober

Kl. 20 Piano Battle – Hans Knudsen & Christian Bundgaard (opvarmning)
Kl. 21 Diunna Greenleaf (USA), Big Creek Slim & Band
Feat. Morten Rune & Peter Nande
Kl. 23:30 Late Night Blues Jamboree (nedkøling)

Opvarmning - Piano Battle med Hans Knudsen & Christian Bundgaard kl. 20.
De to klaverboksere vil både sammen og hver for sig give deres bud på den musik (Blues, Boogie Woogie og Jazz) som de begge holder af. Trods en alders forskel på næsten fire årtier, så er det tydeligt at Hans og Christian har deres inspiration fra de samme steder, men med hver deres måde at udføre det på.

Diunna Greenleaf (USA), Big Creek Slim & Band kl. 21
Der er lagt op til et brag af en koncert når de to store blues stemmer mødes.

Diunna Greenleaf (USA) er uden tvivl en af tidens store blues divaer. Når hun optræder er det bare med holde fast og nyde rejsen gennem sydstaterne, hvor soul, blues og gospel smelter sammen til en unik blanding. Hun besidder en fantastisk stemmepragt og kombinerer det voldsomme shout med gospel, soul og dybtfølt blues der tager en på en følelsesmæssig rutsjetur. Hun er meget udadvendt og underholdende på en scene og fantastisk til at få et publikum med sig. Hun har været nomineret og vundet et utal af blues priser.

Blues Music Award winner: “Best New Artist Debut 2008
Blues Music Award winner: Traditional Blues Female Artist Of The Year 2009
Koko Taylor Award nominee: Traditional Blues Female 2012
Blues Music Award nominee: Traditional Blues Album - Trying to hold on” 2012
Koko Taylor Award winner: Traditional Blues Female 2014
Living Blues Award winner: Blues Artist Of The Year (Female) 2015

Big Creek Slim (aka Marc Rune) fra Ikast har lige modtaget prisen som “Årets Danske Blues Navn 2015” og det ikke uden grund. Big Creek Slim gør blueshistorien levende med rå, autentisk og nærværende blues. Han har en stemme og feelin’ uden lige og spiller traditional blues inspireret af bl.a. Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker. Når man hører ham synge får man et chok…..det går rent ind – er råt og nærværende – han tryllebinder sit publikum! Blues priser har han også fået nogle stykker af.

Blues Challenge Winner 2013
Nomineret til “Årets Danske Bluesalbum 2015” – “Hope for My Soul”
Årets Danske Bluesnavn 2015

Bandet består af Morten Rune (gui), Peter Nande (mundharpe), Henrik Poulsen (bas), Asmus Jensen (tr.), Hans Knudsen (klaver). Både Marc, Morten og Peter har gået på Ikast gymnasium og har alle fået sig en musikkarriere. Peter Nande var "Årets Danske Bluesnavn" i 2007 og Hans Knudsen var “Årets Danske Bluesnavn” i 2014.


Nedkøling - Late Night Blues Jamboree - ca. kl. 23:30
Blues Jamboree er blues-hygge af højeste kvalitet og trækker tråde tilbage til rødderne og til dengang, det hele begyndte! Det er underholdende, festligt, uhøjtidelig low-down blues spillet af aftens musikere og div. gæster! Der spilles uden sætliste og improvisation og tossede indfald er i højsædet.

Lokation

Quben, Ikast Gymnasium, Bøgildvej 8, 7430 Ikast

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .