Blues Jamboree Koncertbillet

08 jun 2018 kl. 20:00 - 23:30

Vestergade 58, Vestergade 58, 8000 Aarhus


Eneste Chance i Østjylland denne sommer!! Aarhus Bluesforening og Casa V58 har nu mulighed for at tilbyde dig en koncert ud over det sædvanlige. Fredag d. 8 juni, får vi besøg af Bluesjamboree.

Det er altid en fornøjelse at se, høre og opleve Blues Jamboree og denne aften vil helt sikkert ikke være en undtagelse.

Der vil være mulighed for at nyde dagens ret “Carolas Kaserolle” inden koncerten.

Entre inkl. Carolas Kaserolle er 150 kr(medlemmer af Aarhus Bluesforening 130 kr.) Ønsker man koncerten alene, koster dette 100/80.
Maden serveres fra 1830-1930 og koncerten starter ca. kl. 20.

Billet kan købes i forsalg her:

Lidt om Bluesjamboree

Aftenens Linup vil være:

Line up er Svante Sjøblom, Paul Banks, Mik Schack, Peter Nande, ut og ikke mindst den fremragende tuba og basun spillende Jakob Munck - han spiller til dagligt i DR’s bigband, og han har til alles store fornøjelse været med efterhånden en del gange de sidste par år.

Oplev en aften sammen med nogle af Skandinaviens bedste bluesmusikere, hvor der er god plads til røverhistorier, improvisationer og spontane smutveje.

Gang på gang leverer Blues Jamboree en både forrygende og afslappet koncert, og der er ingen tvivl om, at de har en stor stjerne hos publikum – og med god grund. Alle leverer på et særdeles højt og intenst niveau.

"Vi har ikke nogen fast sætliste, men til gengæld er der god plads til røverhistorier, spontane smutveje og – ikke mindst – improvisation med musikken. Vi ved aldrig helt selv, hvad der kommer til at ske, men jeg tør godt love, at det bliver sjovt, hyggeligt og med masser af mindeværdig musik". Sådan fortæller den egentlige grundlægger af Blues Jamboree, mundharpespiller, sanger, komponist Peter Nande om projektet, som har udviklet sig til en sand perle hos tilhængere af især akustisk blues herhjemme.

Der er ingen tvivl om, at Blues Jamboree har en stor stjerne hos publikum – og det med god grund: Musikerne som Peter Nande samler til Blues Jamboree er nogle af de mest respekterede personligheder idag på den danske roots scene, og besætningen varierer naturligvis fra gang til gang, fordi alle er særdeles efterspurgte i andre og især egne sammenhænge:

Blues Jamboree har udgivet to live-cd'er – "Grab a Root an' Growl" og "Ride Train Ride". CD'erne har fået fornemme anmeldelser i den samlede musikpresse med bl.a. 5 ud af 5 stjerner af det Norske Blues Magasin "Blues News". Udgivelserne blev i 2015 tilmed nomineret til en Danish Music Award i kategorien "Årets bedste blues album”.

Aftenens Linup vil være:

Line up er Svante Sjøblom, Paul Banks, Mik Schack, Peter Nande, Olav Poulsen og ikke mindst den fremragende tuba og basun spillende Jakob Munck - han spiller til dagligt i DR’s bigband, og han har til alles store fornøjelse været med efterhånden en del gange de sidste par år.

koncertentre

Salg lukket