Blues Jamboree med Paul Banks, Troels Jensen, Peter Nande & Olav Poulsen

04 maj 2018 kl. 21:00 - 23:45

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg


Blues Jamboree på Bartof Station
4 store musikalske personligheder i en koncert med rørende sange og swingende blues & roots musik

Paul Banks har et unikt guitarspil & en smidig vokal
Troels Jensen har en sjælden musikalitet & musikalsk nerve
Peter Nande er kendt som en udadvendt sanger, mundharpespiller m.m.
Olav Poulsen regnes som en af Danmarks absolut bedste slideguitarister

Kom tidligt og nyd Bartof Stations dejlige mad :-)

Bartof Station præsenterer dette eksklusive line-up af blues folk, som efterhånden i et par år har begejstret publikum, hver gang de har optrådt sammen. De 4 musikere stuver de sig sammen på scenen for at spille varm og akustisk blues, roots og gospel. Gang på gang laver de en både forrygende og afslappet koncert, med en enestående tilgang samspillet med hinanden og publikum.

"Vi har ikke nogen fast sætliste, men til gengæld er der god plads til røverhistorier, spontane smutveje og – ikke mindst – improvisation med musikken. Vi ved aldrig helt selv, hvad der kommer til at ske, men jeg tør godt love, at det bliver sjovt, hyggeligt og med masser af mindeværdig musik". Sådan fortæller den egentlige grundlægger af Blues Jamboree, mundharpespiller, sanger, komponist Peter Nande om projektet, som har udviklet sig til en sand perle hos tilhængere af især akustisk blues herhjemme.

Der er ingen tvivl om, at Blues Jamboree har en stor stjerne hos publikum – og det med god grund: Musikerne som Peter Nande samler til Blues Jamboree er nogle af de mest respekterede personligheder idag på den danske roots scene, og besætningen varierer naturligvis fra gang til gang, fordi alle er særdeles efterspurgte i andre og især egne sammenhænge:

Blues Jamboree har udgivet to live-cd'er – "Grab a Root an' Growl" og "Ride Train Ride". CD'erne har fået fornemme anmeldelser i den samlede musikpresse med bl.a. 5 ud af 5 stjerner af det Norske Blues Magasin "Blues News". Udgivelserne blev i fjor blev tilmed nomineret til en Danish Music Award i kategorien "Årets Danske Bluesudgivelse 2014"

Paul Banks: vokal, guitar, mandolin
Troels Jensen: vokal, guitar
Peter Nande: vokal, mundharpe, jug, percussion m.m.
Olav Poulsen: guitarBlues Jamboree

Salg lukket


Skøn Gryderet

Salg lukket