Blues'n Brunch - Grarup All Stars

29 apr 2018 kl. 12:00 - 16:30

Casa V58, Vestergade 58P, 8000 Aarhus


Så kom en af de søndage man bare gerne vil opleve. Vi får denne gang besøg af Grarup Allstars, når vi afholder Blues’n brunch på Casa V58.

Brunch serveres fra 12-14 og koncerteren starter umiddelbart herefter.

Entre: Brunch + koncert 260 kr. Brunchen består af Buffet med bla. Chorizo, 3 slags ost, røræg, kage, frugt, juice, kaffe ad libitum (filterkaffe) og the.

Der vil ikke være adgang til koncertsalen før kl. 14

Med superekvilibristen Uffe Steen på guitar, orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Krebs/Falch og Savage Rose, Niels Mathiasen fra Gnags’ soulfyldte sax, Johnny Madsens bassist Niels Nello Mogensens bundsolide groove, Esben Bach’s virtuose trommespil og Margrete Grarups enestående vokal har vi her et orkester uden sidestykke i Danmark!

"...(Grarup Allstars)gav i lørdags sit publikum en berusende og uforglemmelig koncertoplevelse, da det stjernespækkede hold leverede en præstation i verdensklasse. En formidabel behersket og helt igennem overlegen formidling af både nye og gamle blues og soul numre. Koncerten blev fremført med stor seriøsitet og humor og efterlod publikum rørt og stakåndet.

En overvældende musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Helhedsoplevelsen springer skalaen. I særdeleshed en fuldkommen enestående koncertoplevelse."

Og om Margrete Grarup:

"Margrete Grarup krydrede med sin stærke vokal lydbilledet og tilførte fløjlsbløde toner, der skabte et magisk univers“ En sangerinde der beherskede sine fraseringer sublimt, og som ydmygt gav plads til de andre medlemmer i bandet."

Den DMA nominerede cd: “That’s What Love Can Do” LIVE fra 2017 viser dette til fulde.

Anmeldelse Bluesnews.dk:

“That’s What Love Can Do” Live, er bluesmusik af høj, høj klasse. Der bliver ganske enkelt spillet blændende veloplagt. Og som sådan er de en gave til den danske bluesscene."

Forvent blues og soul i absolut topklasse!

Uffe Steen - guitar (Shades of blue, Ben Webster pris 2016, DMA årets livenavn 2017),
Palle Hjorth - orgel, kor(Krebs/Falch, årets Steppeulv 2015)
Niels Mathiasen - saxofon(Gnags)
Niels Nello Mogensen - bas, kor (Johnny Madsen)
Esben Bach - trommer(Kenn Lending)
Margrete Grarup - vokal (Uddannet sanger og sanglærer på Nordjysk Musikkonservatorium)

Brunch + koncert

Salg lukket


Kun Koncert

Salg lukket