Blues'n Brunch - Sahra Da Silva & Nisse Thorbjørn Duo

24 sep 2017 kl. 11:00 - 15:30

Casa Carola V58, Vestergade 58P, 8000 Aarhus

Entre: Brunchbuffet (inkl. fri filterkaffe og te) + koncert 240 kr.

Entre til koncert alene 80/100 kr.

Dene søndag byder vi på en helt særlig duo, når vi får besøg af Nisse Thorbjørn og Sahra Da Silva.

Der er lagt op til en søndag med lækker musik.

Vi kender Nisse Thorbjørn fra andre sammenhænge (bla. Copenhagen Slim Band, Robert Johnson Tribute) men denne søndag får Nisse Thorbjørn følgeskab af en af de mest soulede og talentfulde sangerinder på den danske bluesscene nemlig Sahra Da Silva.

Inden koncerten vil der være mulighed for at spise en lækker brunch, som bla. består af:

Scambled Eggs, Bacon, forskellige oste, Chorizo pølse, forskellige tapernader, kage og frisk frugt. Hertil kan der der nydes kaffe(ikke specialkaffer) og te ad libitum.

Sahra Da Silva og Nisse Thorbjørn Duo.

Blues, Soul, Folk mm.

Sahra Da Silva - Sang/Piano/Percussion

Sahra da Silva har de sidste 10 år har været et velkendt ansigt i det Københavnske musikliv. Sammen med sit gamle band, the Jagged Soul, har hun spillet et utal af jobs, udgivet EP og album, og med eget materiale medvirket i DR’s Talent 2010. Et sted i midten af soul, blues og jazz står Sahra da Silva, klippefast som en stadig spirende sangerinde med en stemme der vokser sig større og smukkere for hver dag.

Nisse Thorbjørn - Sang/Guitar/Mundharpe

Nisse Thorbjørn der har turneret i Europa med flere amerikanske blues koryfæer (se. John Primer, Lurrie Bell) er også en af de stolte vindere af "Årets Danske Bluesnavn prisen", han har også udgivet solo albummet "CPH Slim” blev tildelt 4 Hjerter af Politikens anmelder. Nisse Thorbjørn er måske mest kendt med sit orkester Copenhagen Slim Band, men er også turnerende solo og med Robert Johnson Tribute, mfl..

Koncert uden mad

Salg lukket