Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Blueskoncert og dans med Sahra da Silva Blues Quartet, v. Blues Dancing CPH

Afholdt event

Blueskoncert og dans med Sahra da Silva Blues Quartet, v. Blues Dancing CPH

Fra DKK 90,00

Sted

Dato

07 dec 2019 kl. 20:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Blues Dancing CPH inviterer til en aften i selskab med Sahra da Silva og hendes Blues Quartet. Det er Chicagobluesen der er i højsædet og især musik fra et af 50’ernes famøse pladeselskaber, Chess Records, er repræsenteret med sange indspillet af Etta James, Muddy Waters, Howlin Wolf, Willie Dixon m.fl., og mindre kendte, men mindst lige så legendariske Big Maybelle og LaVern Baker.

Programmet byder på masser af lækker bluesmusik og dans. Alle er velkomne, uanset om du har prøvet at danse bluesdans før. Er du ny, så har du mulighed for at lære det grundlæggende til en intro-time før koncerten starter. Er du en erfaren bluesdanser, så fortjener du at opleve Sahra da Silvas sjælfulde stemme. 
Og er du vild med bluesmusik, men lidt usikker på det her med dansen, er du også meget velkommen til at dukke op og nyde musikken!

Program:

Dørene åbner: kl. 20.00
Intro-time i bluesdans for begyndere: kl. 20.30
Live musik og dans med Sahra da Silva Blues Quartet: kl. 21.00

Billetter: 

Billetter koster kr. 90 per billet. 
Hvis du er medlem af foreningen koster det kr. 60 per billet. 
Billetter kan købes online eller i døren.

Koncerten arrangeres af foreningen Blues Dancing CPH, i samarbejde med Valby Kulturhus. Evt. overskud fra koncerten går til at foreningen kan arrangere flere arrangementer med bluesdans og livemusik i Valby Kulturhus. 

Det er også muligt at danse bluesdans hver torsdag i Valby Kulturhus - se mere på Blues Dancing CPHs facebook-side: Klik her 

Sahra da Silva Blues Quartet:

"Et sted i midten af soul, blues og jazz står hun klippefast som en stadig spirende sangerinde med en stemme der vokser sig større og flottere for hver dag."

Københavnske Sahra da Silv, har de seneste 10+ år været en etableret del af den danske bluesscene. Hun har optrådt med et utal af danske soul og blues artister, her i blandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone med flere. Sahra har i den grad fået skabt sig et navn der klinger godt med på blues og soul. Hun har udgivet en EP og et album med sit tidligere originale projekt, “Sahra da Silva & the Jagged Soul” og i 2010 optrådte de sammen i TV programmet “Talent 2010“ på DR1.

Sahra er featured på et hav af indspilninger, senest med “The Cornbread Project” på neo-blues albummet “Catawampus” som udkom april 2019 - og nomineret til en DMA Blues. Her er Sahra i internationalt selselskab med danske Troels Jensen, Big Creek Slim, irske Richard Farrel, amerikanske Mud Morganfield, James Harman, engelske Big Joe Louis og ikke mindst hjernene bag; Laust “Krudtmejer” Nielsen og Peter Nande.

Sahra arbejder med et varieret udvalg af musikere og projekter. For tiden pusler hun med sit hjertebarn - et soul’et bluesalbum med primært eget materiale, som forventes udgivet 2020. Udover over at skrive og synge sin egen musik, omfanger hun glædeligt jazz og bluesens tradition for improvisation, både musikalsk og i form af blandede konstellationer.

Der er dømt gedigen rhythm and blues, med plads til både hjerteskærende sjæleudkrængelser og fuld skrald på dansegulvet. Sahra da Silva skal opleves slap line, når hun svinger med (blues)kvartetten.

http://sahradasilva.com

Line-up: Sahra da Silva (voc), Alain Apaloo (gui), Laust Nielsen (b) og Marco Diallo (d)

Blues Dancing CPH:

For mere information om bluesdans og foreningen Blues Dancing CPH, se her: www.bluesdancingcph.dk

Koncerten arrangeres med støtte fra Valby Lokaludvalg. 

Arrangør

Blues Dancing CPH er en frivillig forening for folk, der danser blues. Den blev stiftet i foråret 2014 med formålet at fremme bluesdans i København.

Lokation

Valby Kulturhus Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .