Blueskoncert og dans med Sahra da Silva Blues Quartet, v. Blues Dancing CPH

07 dec 2019 kl. 20:00 - 23:59

Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København

Blues Dancing CPH inviterer til en aften i selskab med Sahra da Silva og hendes Blues Quartet. Det er Chicagobluesen der er i højsædet og især musik fra et af 50’ernes famøse pladeselskaber, Chess Records, er repræsenteret med sange indspillet af Etta James, Muddy Waters, Howlin Wolf, Willie Dixon m.fl., og mindre kendte, men mindst lige så legendariske Big Maybelle og LaVern Baker.

Programmet byder på masser af lækker bluesmusik og dans. Alle er velkomne, uanset om du har prøvet at danse bluesdans før. Er du ny, så har du mulighed for at lære det grundlæggende til en intro-time før koncerten starter. Er du en erfaren bluesdanser, så fortjener du at opleve Sahra da Silvas sjælfulde stemme. 
Og er du vild med bluesmusik, men lidt usikker på det her med dansen, er du også meget velkommen til at dukke op og nyde musikken!

Program:

Dørene åbner: kl. 20.00
Intro-time i bluesdans for begyndere: kl. 20.30
Live musik og dans med Sahra da Silva Blues Quartet: kl. 21.00

Billetter: 

Billetter koster kr. 90 per billet. 
Hvis du er medlem af foreningen koster det kr. 60 per billet. 
Billetter kan købes online eller i døren.

Koncerten arrangeres af foreningen Blues Dancing CPH, i samarbejde med Valby Kulturhus. Evt. overskud fra koncerten går til at foreningen kan arrangere flere arrangementer med bluesdans og livemusik i Valby Kulturhus. 

Det er også muligt at danse bluesdans hver torsdag i Valby Kulturhus - se mere på Blues Dancing CPHs facebook-side: Klik her 

Sahra da Silva Blues Quartet:

"Et sted i midten af soul, blues og jazz står hun klippefast som en stadig spirende sangerinde med en stemme der vokser sig større og flottere for hver dag."

Københavnske Sahra da Silv, har de seneste 10+ år været en etableret del af den danske bluesscene. Hun har optrådt med et utal af danske soul og blues artister, her i blandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone med flere. Sahra har i den grad fået skabt sig et navn der klinger godt med på blues og soul. Hun har udgivet en EP og et album med sit tidligere originale projekt, “Sahra da Silva & the Jagged Soul” og i 2010 optrådte de sammen i TV programmet “Talent 2010“ på DR1.

Sahra er featured på et hav af indspilninger, senest med “The Cornbread Project” på neo-blues albummet “Catawampus” som udkom april 2019 - og nomineret til en DMA Blues. Her er Sahra i internationalt selselskab med danske Troels Jensen, Big Creek Slim, irske Richard Farrel, amerikanske Mud Morganfield, James Harman, engelske Big Joe Louis og ikke mindst hjernene bag; Laust “Krudtmejer” Nielsen og Peter Nande.

Sahra arbejder med et varieret udvalg af musikere og projekter. For tiden pusler hun med sit hjertebarn - et soul’et bluesalbum med primært eget materiale, som forventes udgivet 2020. Udover over at skrive og synge sin egen musik, omfanger hun glædeligt jazz og bluesens tradition for improvisation, både musikalsk og i form af blandede konstellationer.

Der er dømt gedigen rhythm and blues, med plads til både hjerteskærende sjæleudkrængelser og fuld skrald på dansegulvet. Sahra da Silva skal opleves slap line, når hun svinger med (blues)kvartetten.

http://sahradasilva.com

Line-up: Sahra da Silva (voc), Alain Apaloo (gui), Laust Nielsen (b) og Marco Diallo (d)

Blues Dancing CPH:

For mere information om bluesdans og foreningen Blues Dancing CPH, se her: www.bluesdancingcph.dk

Koncerten arrangeres med støtte fra Valby Lokaludvalg.