spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Bluesrock FeZZt på Drop Inn - igen!

Afholdt event

Bluesrock FeZZt på Drop Inn - igen!

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

28 apr 2023 kl. 22:30 - 23:55
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Hotter than a Texas Barbecue

ZZ TOP JAM vender tilbage til "gerningztedet", hvor vi efterlod Drop Inn på kogepunktet - efter et BRAG af en bluesrock feZZt i januar!!!


Nu kan alle dem der dezværre gik forgæves ZidZt tage revanche! Zå kom ud og rock med oZZ, og lad oZZ endnu engang "brænde" Drop Inn ned - på den fede måde!!!

ZZ TOP JAM fortsætter med sine suveræne, sveddampende, swingende blues, boogie og rock’n’roll fester fremadrettet. Hvor mantraet ALTID har været ”Hotter than a Texas Barbecue”


Se, der er de coverbands, hvis ambition blot er at spille på den lokale i weekenden, og så er der coverbands som det nu mere end 20-år gamle ZZ TOP JAM. Et band så dedikerede til de hårdtarbejdende og –spillende havenisser fra Houston, at de efterhånden er blevet det tætteste på at spille Texas trioens musik uden decideret at VÆRE dem. Selv efter Dusty’s tragiske bortgang.

Og det er vel at mærke på trods af, at ZZ TOP JAM vovemodigt giver ZZ zangskatten et tvist af egen fortolkning, og således ikke blot blindt bombarderer befolkningen med carbonkopier af originaludgaverne.

Europas bedste ZZ Top coverband

Men det er attitude, det handler om, og ZZ TOP JAM ”kan det hele og meget mere” for nu at parafrasere en gammel sang. The Reverend Billy Gibbons ville nikke tilfreds.

Det burde efterhånden stå klart for enhver, der har oplevet ZZTJ og den autoritet, det engagement, den energi, den hengivenhed og – ikke mindst – spilleglæde, bandet hylder forlægget med. Hvilket også har resulteret i, at de blandt mange bliver kaldt Europas bedste ZZ Top coverband.

Bourbonbælle-venlig blødende blues

Igennem de mere end 20 år ZZ TOP JAM har eksisteret, har der været masser af efterspørgsel og mange udsolgte koncerter, som om noget understregede, at folket altså stadigvæk elsker den rå rock’n’roll, den bourbonbælle-venlige boogie og den blødende blues.

En svedig, sej og swingende fest af format

Når d’herrer Søren Madsen (vokal), David Kampmann (guitar), Vit Musil (bas) og Michael Hansen (trommer) – alle fire musikere med mange års erfaring – entrer scenen er det med det erklærede mål at give dig, dig og ikke mindst DIG en uforglemmelig oplevelse. En svedig, sej og swingende fest af format via en lang række klassikere fra forlæggets telefonbogs-tykke bagkatalog. Spillet af kærlighed, nødvendighed og – nå ja – trangen til at bevise at selv en råkold fredag i Danmark sagtens kan konverteres til en rockoplevelse ”Hotter than a Texas Barbecue.”


”The joint was jumpin’ like a cat on hot tin, Lord, I thought the floor was gonna give in. . .”


Som manden sagde “Beerdrinkers And Hellraisers”


VIZIT UZZ HERE - And learn more about the band

Lokation

Drop Inn, Kompagnistræde 34, 1208 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .