Bo Evers

Islands Brygge 18, 2300 København
11 sep 2021 kl. 21:00 - 23:00
Billetter DKK 145,00
Billetter DKK 145,00

Bo Evers er en charmerende poet og publikumsdarling. Hans underfundige rim og skæve tekster er forfriskende og en oplevelse i sig selv. 

Du kender sange som 'Fred', 'Barry White' og 'Hver Anden Weekend'. Nu er der nye hits på EP-en 'Død', som udkom i februar 2019. To singleforløbere har været ude forinden, bl.a. 'Fri Mig'. Senest, i september 2019, har Bo Evers hyldet Christania med 'Balladen Om Staden'... Med og uden røg! 

Uanset indpakningen, udspringer og udklækkes sangene alle samme sted: I Bo Evers´ finurlige hjerne, når han sidder alene med sin guitar. 

Bo Evers Band har formået at udfordre den traditionelle dansksprogede musik, ved at kombinere det underfundige folk- og vise-univers med både den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet, skiffle, solo-soul, pop og punk! 
Til koncerterne kombineres den legesyge musik og tekst. Og det hele blomstrer op i en højere enhed, som sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra de akustiske og elektriske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

Citater:
“Unikt. Fuldstændig et modstykke til alt moderne popmusik. Undtagelsen der bekræfter reglen. Det er det der rammer folk." Remee i GoAften Danmark
“Bo Evers har en evne til at skabe sjove billeder og beskrive situationer med mange, mange gode og overraskende ord og udtryk. Hans billeder og hans måde at fortælle på er skøn...". Sabine Kirchmeier Andersen, direktør for Dansk Sprognævn

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke