Bo Stief & Poul Halberg - Copenhagen Jazz Festival

2000, 2000 Frederiksberg
07 jul 2021 kl. 13:00 - 14:30
Super arrangør
Billetter DKK 100,00 - DKK 125,00
Billetter DKK 100,00 - DKK 125,00

Bo Stief ”New Dreams ” med Poul Halberg                                                 

To store danske musiklegender, guitaristen Poul Halberg og bassisten Bo Stief har genoptaget samspillet. To af musikscenens allerbedste, virtuose og alsidige ikoner, som i årevis har sat deres personlige aftryk på musikken herhjemme, kan nu høres igen.         

De har gennem tiderne flittigt spillet live, i studiet, på tv og radio med de bedste i meget forskellige genrer - bl.a. Sanne Salomonsen, Palle Mikkelborg, Halberg Larsen. DR bigband, Lis Sørensen, Sebastian. Søs Fenger. Marie Bergman m.fl..                                                             

Halberg og Stief har spillet, produceret, arrangeret og indspillet albums igennem 4 årtier, så de har derfor en nærmest telepatisk forståelse for hinanden, når musikken spiller.                                                                                                                                                                                          

Det danske guitarikon, POUL HALBERG var komponisten, den ene halvdel og drivkraften bag 80’er hitbandet Halberg/Larsen. ”Magi i luften” var det store hit, som Poul Halberg stod for. Poul Halberg var endvidere en væsentlig og afgørende del af musikken og bandet RayDeeOhh”. Han spillede i mange år med Lis Sørensen, hvor både hans guitarspil og hans hits også her var en meget vigtig del. Halberg er fast komponist til de hits, man hører, når man ser Wikke og Rasmussen film. Nu har han gang i sin egen POWER TRIO og bandet HALBERG AND FREINDS, som spiller Halberg/Larsen hits.       

Bo Stief er en musiker, der altid har søgt nye, personlige veje som bassist og komponist. Bo Stief har en forunderlig, fantastisk og højt respekteret international kariere, som startede i Montmartre i Kbh. Ben Webster, Stan Getz, Don Cherry, Dizzy Gillespie, Dexter Gordon, Miles Davis, Entrance, Sebastian, Kasper Winding og Sanne Salomonsen er nogle af de mange navne, Stief har spillet med. Topjazz og toprock/popmusikere har nydt godt af Bo Stiefs musikalitet. BO STIEF ”CHASING DREAMS” OG BO STIEF ”ONE SONG” og Playground Live er nogle af de bands, han gennem tiderne har ledet med stor succes. Som musiker og komponist har Bo Stiefs lyd og holdning en tæt tilknytning til den nordiske tone og nuet.

Bo Stief Poul Halberg Duo spiller et repertoire, som er stemningsfuldt, lyrisk, melodisk - nogle gange rocket, kaotisk, aggressivt, bluesy, legende og humoristisk.                                                                                                                         


KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

Vi serverer en Dagens Tallerken - Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 12.00. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 12.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!

Deltagere

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke