Bo Wilson Band med Louise Brüel Flagstad

20 apr 2018 kl. 20:30 - 22:30

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København


Sammys musikforening inviterer til en aften dedikeret til pentaton-skalaer og bluesrock

Det bliver et brag af bluesrock-aften, når det træfsikre Bo Wilson Band lægger vej forbi Kulturhuset Islands Brygge. Denne aften har Bo Wilson inviteret den garvede bluessangerinde, Louise Brüel Flagstad med på scenen.

Bo Wilson Band:

Bo Wilson hørte som 16-åring Mike Bloomfield på radion og bestemte sig for at begynde at spille elguitar. Samtidigt opdagede han også Jimi Hendrix, Johnny Winter og Albert King, som alle fortsat er store inspirationskilder. Gennem årene har Bo spillet i mange forskellige bandkonstellationer, med fællesnævneren "bluesrock". For godt 30 år siden dannede han et band i eget navn, som har spillet flere end 2000 koncerter! Gennem årene har besætningen i bandet skiftet, men det nuværende hold, som også spillede sammen i nogle år i midten af 90'erne, er den mest tight og svingende af dem alle! Bandet består i dag af:Bo Wilson – guitar, sang
Björne Jerlmark – bas
Bengt Baadtoft Johnson – trommer

TeleCaj - Sang, mundharpe

Bo Wilson Band er synonymt med kraftfuldt og hårdtsvingende bluesrock, som leveres med glæde, intensitet, sved og følelser.


Louise Brüel Flagstad:

Louise Brüel Flagstad har en vokal godt plantet i Soul Rocknroll og Blues . Hun har optrådt i mere ind 30 år med sjæl, power og altid med rødderne dybt plantet i soul, rocknroll og blues.Hun har sunget som solist med etablerede rock- og bluesmusikkere fra 1990-2017 på spille steder rundt i Danmark, Jazz Festivalen, Blues festivalen. Derudover har hun optrådt som gæstesolist i London på blandt andet "Ain't Nothing But Blues Bar" og i L.A. "B.B Kings Blues Club". 2016 optrådte Louise til Hyldest koncerten for Sam Mitchell.

Billet

Salg lukket