spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Bobo Moreno "Song Passions" - Julekoncert

Afholdt event

Bobo Moreno "Song Passions" - Julekoncert

Fra DKK 270,00

Sted

Dato

18 dec 2018 kl. 20:00 - 21:15

Beskrivelse

VELKOMMEN til årets smukkeste JULEKONCERT!

OBS. Få billetter tilbage! 
Billetter til EKSTRA koncerten kl 17 kan købes HER

Bobo Moreno Song Passions
For første gang nogensinde bliver det muligt at høre julekoncert i Christians Kirke med "Bobo Moreno Song Passions”. Basunist og arrangør Steen Hansen har sørget for, at vi denne aften, med den helt unikke musikerbesætning, kan høre de lækreste julesange og andre af de sange fra jazz og pop der hører til i kategorien “Uopslidelig” – numre af Thad Jones, Burt Bacharach, Ray Charles, Stevie Wonder, Rod Stewart, Lennon/McCartney og naturligvis de smukkeste udvalgte julesange.

Bobo Moreno - vokal, Dorthe Zielke - trompet, Steen Hansen - trombone, Søren Bebe - piano, Kasper Tagel - bas, Lisbeth Diers - percussion

Bandet laver kun én julekoncert og der er begrænsede pladser, så skynd dig at bestille dine billetter i dag!

Dørene åbner kl. 19.00 - Koncert kl. 20.00

Lokation

Christians Kirke Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .