Bobo Moreno "Song Passions" - Vinterjazz i Christians Kirke

Strandgade 1, 1401 København
22 feb 2019 kl. 19:00 - 20:15
Super arrangør
Billetter DKK 150,00
Billetter DKK 150,00

OBS. Eneste koncert under Vinterjazz 2019!

Bobo Moreno Song Passions - Vinterjazz koncert i Christians Kirke

Sanger Bobo Moreno og basunist/arrangør Steen Hansen har samlet en usædvanlig besætning med en helt unik klang. Sammen giver de nye bud på nogle af de sange fra jazz og pop der hører til i kategorien “Uopslidelig” – numre af Thad Jones, Burt Bacharach, Ray Charles, Stevie Wonder, Rod Stewart og Lennon/McCartney.


Siden slutningen af 1980’erne, har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste! 
For dét der har gjort det lidt pudsige navn Bobo Moreno verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme. 

Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne og D:A:D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Også mange TV-optrædener er det blevet til, med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows. Man har endda kunne både høre og se ham i et enkelt afsnit af DR’s Krøniken! Han kan desuden skrive ‘Kongelig Hofleverandør’ på visitkortet, efter en TV transmitteret optræden på Christiansborg, i forbindelse med kronprinsebrylluppet.

Bobo Moreno Song Passions er:

Bobo Moreno - vokal, Dorthe Zielke - trompet, Steen Hansen - trombone, Søren Bebe - piano, Thomas Ovesen - bas, Lisbeth Diers - percussion

Bandet laver kun én Vinterjazz koncert og der er begrænsede pladser, så skynd dig at bestille dine billetter i dag!

Dørene åbner kl. 18.00 - Koncert kl. 19.00

eventet sluttede

Bobo Moreno "Song Passions" - Vinterjazz i Christians Kirke

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke