Bodega aften - Danmarks John - En hyldest til John Mogensen - Byfest i Havneparken

27 jul 2018 kl. 16:00 - 28 jul 2018 kl. 01:00

Vestre Havneplads 5, 4400 Kalundborg, Danmark, Vestre Havneplads 5, 4400 Kalundborg

Bodega aften - En hyldest til John Mogensen.

Det siger næsten sig selv. Vores store dome bliver pyntet op med fuld fart på bodega stemningen. Aftenens menu består Danmarks nationalret nemlig stegt flæsk med persillesovs. Hele 2 timers ad libitum ædegilde leveret af Skipperkroen. Så der er ingen der går sulte hjem, det tør vi godt love.

Hovednavnet denne aften er John Mogensen kopi bandet "Danmarks John", b.a. kendt fra Vig Festival, men også fra flere TV optrædener. Som opvarmning har vi fundet lidt af en verdensmand, nemlig solisten Christian, som er kendt for sine brandvarme fingerspidser, når han til dagligt spiller keys i partybandet Hits4U. Aftenen sluttes af med vores lokale DJ Mads Lundberg, som har lovet at samle bolden op efter Danmarks John, og slutte aftenen af med alle de fede dansehits.

Baren byder denne aften på flere forskellige special øl, og brændevin, helt i John Mogensens ånd. Udover det er baren toptunet med kendte ansigter fra Kalundborgs natteliv igennem de sidste 20 år, som serverer en masse lækkerier i form af øl, cocktails, sjusser, shots, friskpresset juice, slush-ice mv.


16.00 Domen åbner

18.00 Stegt flæsk ad libitum i 2 timer (Kalundborg Hallerne)

18.30 Solist Christian Koed på keys

21.00 Danmarks John (En hyldest til John Mogensen)

22.30 DJ Mads Lundberg (Kendt fra bl.a. Kalundborg Rock'er 2017)

01.00 Domen lukker

Bodega aften

Salg lukket

10 pers - Bodega aften (early bird pris)

Salg lukket