Event aflyst

Body SDS Grundtræning

DKK 800,00

Sted

Dato

09 apr 2020 kl. 18:00 - 28 maj 2020 kl. 20:30

Beskrivelse

Få styrke og smidighed i hele kroppen – både dine led og muskelgrupper. Træningen fokuserer på styrke og koordination af muskler og led i dine grundlæggende bevægemønstre, og øger derfor præstationen inden for de sportsgrene, du allerede dyrker. Hver enkelt deltager arbejder ud fra sit eget start-niveau, så alle kan være med uanset konditionsniveau og skavanker.

Det sker på holdet

I første del af træningen pulserer vi kroppen, styrker vi vores muskler, løsner stive led og sætter liv i kredsløbet.
I anden del arbejder vi med energi- og afspændingsøvelser.
Det er intenst og anderledes, og det virker!

Hvornår

Torsdage kl. 19.00 - 20.30

Start: d. 12. marts 2020

Slut: d. 28. maj 2020

Datoer: Torsdage d. 12/3, 19/3, 26/3, 16/4, 23/4, 30/4, 14/5, 28/5

Pris

800kr for alle 8 mødegange. 

Man må gerne støde til i løbet af sæsonen, hvis der er ledige pladser - prisen nedsættes løbende, dog sidste mødegang betales som drop-in træning på MobilePay, 120kr.

Om instruktøren

Ditte Smed Holmgaard er i gang med en uddannelse til Body SDS Terapeut og træningsinstruktør i Body SDS træningssystemet, og har 2 års erfaring i undervisning af hold.

Læs mere om Ditte på BodyConnect.dk

Om Body SDS

Body SDS er forkortelsen for behandlingssystemet Body Self Development´s System. Body SDS blev grundlagt i København i slutningen af 1940’erne af Erland Hartung (f. 1913), som havde en unik tilgang til kroppen. Erlands søn, Ole Kåre Føli, og hans barnebarn, Bengt Valentino Andersen, har siden videreudviklet systemet til det, der i dag kaldes Body SDS.

SDS træningssystem er en god blanding af konditionsøvelser, styrketræning og afspænding af kroppen. Der er tale om en unik og dybdegående træningssystem, der hjælper kroppen til at frigøre fysiske og psykiske ressourcer, som ligger blokeret i kroppen. Det arbejder hele kroppen igennem med det formål at styrke og smidiggøre alle led og muskler.

Ved at træne med SDS kan du opleve bl.a.:

alle led og muskler styrkes og løsnes

kroppen og kredsløbet pulseres

skævheder og ubalancer i kropsholdningen korrigeres

vejrtrækningen optimeres

bedret koordinationsevne

øget kropsbevidsthed og mere ro i kroppen

øget energiniveau og livsglæde

du får indarbejdet korrekte bevægemønstre, og det kommer til at forbedre såvel dine arbejdsstillinger som dine bevægemønstre i din dagligdag og sport, uden at du tænker over det i situationen. Du bevæger dig bare langt mere effektivt.

Arrangør

Lokation

Holmbladsgade 71, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .