Body SDS Træning

09 jan 2020 kl. 19:00 - 05 mar 2020 kl. 20:30

Holmbladsgade 71, 2300 København

Få styrke og smidighed i hele kroppen – både dine led og muskelgrupper. Træningen fokuserer på styrke og koordination af muskler og led i dine grundlæggende bevægemønstre, og øger derfor præstationen inden for de sportsgrene, du allerede dyrker. Hver enkelt deltager arbejder ud fra sit eget start-niveau, så alle kan være med uanset konditionsniveau og skavanker.

Det sker på holdet

I første del af træningen pulserer vi kroppen, styrker vi vores muskler, løsner stive led og sætter liv i kredsløbet.
I anden del arbejder vi med energi- og afspændingsøvelser.
Det er intenst og anderledes, og det virker!

Hvornår

Torsdage kl. 19.00 - 20.30

Start: d. 9. januar 2020

Slut: d. 3. marts 2020

Datoer: Torsdage d. 9/1, 16/1, 23/1, 30/1, 6/2, 20/2, 27/2 og 5/3.

Pris

800kr for alle 8 mødegange. Betaling på Billetto.dk

Om instruktøren

Ditte Smed Holmgaard er i gang med en uddannelse til Body SDS Terapeut og træningsinstruktør i Body SDS træningssystemet, og har 2 års erfaring i undervisning af hold.

Læs mere om Ditte på BodyConnect.dk

Om Body SDS

Body SDS er forkortelsen for behandlingssystemet Body Self Development´s System. Body SDS blev grundlagt i København i slutningen af 1940’erne af Erland Hartung (f. 1913), som havde en unik tilgang til kroppen. Erlands søn, Ole Kåre Føli, og hans barnebarn, Bengt Valentino Andersen, har siden videreudviklet systemet til det, der i dag kaldes Body SDS.

SDS træningssystem er en god blanding af konditionsøvelser, styrketræning og afspænding af kroppen. Der er tale om en unik og dybdegående træningssystem, der hjælper kroppen til at frigøre fysiske og psykiske ressourcer, som ligger blokeret i kroppen. Det arbejder hele kroppen igennem med det formål at styrke og smidiggøre alle led og muskler.

Ved at træne med SDS kan du opleve bl.a.:

alle led og muskler styrkes og løsnes

kroppen og kredsløbet pulseres

skævheder og ubalancer i kropsholdningen korrigeres

vejrtrækningen optimeres

bedret koordinationsevne

øget kropsbevidsthed og mere ro i kroppen

øget energiniveau og livsglæde

du får indarbejdet korrekte bevægemønstre, og det kommer til at forbedre såvel dine arbejdsstillinger som dine bevægemønstre i din dagligdag og sport, uden at du tænker over det i situationen. Du bevæger dig bare langt mere effektivt.