Bodyslam! Wrestling

Studiestræde 52, 1554 København
14 aug 2021 kl. 19:00 - 23:59
Super arrangør
Billetter DKK 200,00
Billetter DKK 200,00

Man kan næsten smage den kolde fadøl og høre drønet fra rygstykker der rammer kanvassen. Wrestling er tilbage for fuld smadder i Pumpehuset lørdag 14. august!

Der bliver ikke lagt fingre imellem når den maskerede galning Emeritus søger hævn over BODYSLAM! Champion Peter Olisander. Tag Team Champion-holdet RandersPagne tager imod nye udfordringer - selvom deres fokus nok er på efterfesten. Plus meget mere! Der er garanti for håndmadder ad libitum fra wrestlere med det store kørekort i øretæver. 

Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Vær en del af den unikke stemning, når wrestling blander stunt, humor og overgearet drama. Man skal bare have været der, for rigtigt at forstå det. Dørene åbner kl. 19 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 20!

Profile picture
Pumpehuset & Bodyslam!
Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke