BODYSLAM! Wrestling i Magasinet

09 jun 2018 kl. 20:00 - 22:00

Magasinet, Farvergården 19, 5000 Odense


Live wrestling vender tilbage til Odense med et brag!

80'erne og 90'ernes største underholdningsfænomen bliver bragt til live, når BODYSLAM! Pro-Wrestling endnu engang ryster Magasinet i Farvergården i sin grundvold! Kom og oplev et voldsteater uden lige, hvor publikum spiller en uvurderlig rolle – Hep på dine favoritter, buh af de onde, og lev dig ind i wrestling-stemningen der er ulig noget andet!

Det bliver en aften med både titelkampe, blodsfejder, tætsiddende spandex og absurd action, i en kaskade af kropskast og kæmpe-kollisioner du aldrig har set mage! I hovedkampen kommer BODYSLAM! Champion, ”The Get High Bad Guy” Michael Fynne til at forsvare sin titel og der er meget mere i vente når hele persongalleriet rykker ind i Odense atter engang: Tank, Emeritus, "Mr. Massive" Chuck Cyrus og Odenses egen Rick "The Prick" Dominick!

Så gør dig klar på en ubehagelig aften i selskab med BODYSLAM! og karakter-kavalkaden, der byder på både arrogante hiphoppere, maskerede luchadores, brovtende svenskere og festglade fribrydere! Skynd dig at sikre dig billet til øretævernes holdeplads allerede nu!

Billet

DKK 150,00 + DKK 11,54 gebyr