BODYSLAM! Wrestling i Magasinet

09 jun 2018 kl. 20:00 - 22:00

Magasinet, Farvergården 19, 5000 Odense

Live wrestling vender tilbage til Odense med et brag!

80'erne og 90'ernes største underholdningsfænomen bliver bragt til live, når BODYSLAM! Pro-Wrestling endnu engang ryster Magasinet i Farvergården i sin grundvold! Kom og oplev et voldsteater uden lige, hvor publikum spiller en uvurderlig rolle – Hep på dine favoritter, buh af de onde, og lev dig ind i wrestling-stemningen der er ulig noget andet!

Det bliver en aften med både titelkampe, blodsfejder, tætsiddende spandex og absurd action, i en kaskade af kropskast og kæmpe-kollisioner du aldrig har set mage! I hovedkampen kommer BODYSLAM! Champion, ”The Get High Bad Guy” Michael Fynne til at forsvare sin titel mod Odenses egen Rick "The Prick" Dominick! Og der er meget mere i vente når hele persongalleriet rykker ind i Odense atter engang: Tank, Steinbolt, "Mr. Massive" Chuck Cyrus og mange flere!

Så gør dig klar på en ubehagelig aften i selskab med BODYSLAM! og karakter-kavalkaden, der byder på både arrogante hiphoppere, maskerede luchadores, brovtende svenskere og festglade fribrydere! Skynd dig at sikre dig billet til øretævernes holdeplads allerede nu!

Ret til ændringer forbeholdes.

Billet

Salg lukket