spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Bøger med musik i

Afholdt event

Bøger med musik i

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

28 sep 2021 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Litteratur er selvsagt fyldt med fantastiske ord og handlinger, men nogen af dem flyder også over med tonerne af musik! Måske kan man høre bittersøde og vemodige toner, når en garvet musiker åbner op i en hudløst ærlig selvbiografi, eller tordende trommer og skærende guitarriffs, når monstre fra det ydre rum skal bekæmpes i en dystopisk fortælling. Mulighederne er mange, og følelserne er store, når litteraturen og musikken går i forbindelse!  

Fem bibliotekarer er er rejst ind i litteraturen i søgen efter bøgernes musik. Hvad de har fundet, vil du kunne opleve denne aften på Traktørstedet, der som altid vil levere en herlig kulinarisk oplevelse sammen med musikken i litteraturen.  

Adresse: Traktørstedet, Granatvej 9, 2770 Kastrup 

Lokation

Traktørstedet Vestamager Traktørstedet Vestamager, Granatvej 9, 2770 Kastrup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .