Boglancering: Ny bog om arkitekturens bidrag til verdensmålene

18 dec 2018 kl. 16:15 - 18:00

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

KADK og Dansk Arkitektur Center (DAC) inviterer til boglancering af AN ARCHITECTURE GUIDE to the UN 17 Sustainable Development Goals!Vi glæder os til at se dig til en vigtig snak om arkitekturens bidrag til verdensmålene. 

Tirsdag den 18. december fejrer vi udgivelsen af bogen AN ARCHITECTURE GUIDE to the UN 17 Sustainable Development Goalsmed taler og vin i DAC Passage. Bogen er en arkitekturguide til FNs verdensmål for bæredygtighed. En guide der vil øge forståelsen for de mål, som relaterer sig til det byggede miljø - og fremmer samtalen om, hvordan vi kan bidrage til et mere bæredygtigt samfund. Publikationen ligger i forlængelse af KADKs arbejde med verdensmålene og peger frem mod arkitekternes verdenskongres i København 2023, hvor temaet er ’arkitekturens bidrag til verdensmålene’.

Bogen er lavet i samarbejde med Institut for Bygningskunst og Teknologi, KADK, Arkitektforeningen og UIAs Commission on the UN Sustainable Development Goals, med støtte fra Dreyers Fond.

De første 200 registrerede tilmeldte får en udgave af bogen og efter lanceringen vil den være tilgængelig for alle i en digital version. 

Taler  

  •  Finansminister Kristian Jensen
  •      Rektor Lene Dammand Lund, KADK
  •      Formand Johnny Svendborg, Arkitektforeningen
  •      Tanya Lindkvist, Head of Culture DAC
  •      Redaktør Natalie Mossin, KADK & UIA

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding online og registrering ved ankomst. 

Boglancering i Dansk Arkitektur Center

Salg lukket