Bölzer + Denial Of God + Serpents Lair

eventet sluttede

Bölzer + Denial Of God + Serpents Lair

Billetter fra DKK 170,00

Sted

Dato

06 maj 2017 kl. 20:00 - 07 maj 2017 kl. 01:00

Beskrivelse

Der er lagt i metalovnen til en kulsort forårsaften, når schweiziske Bölzer gæster Bombehuset med support fra Denial Of God og Serpents Lair.

Duoen Bölzer har siden deres første demo Roman Acupuncture været garant for storslåede soniske metalmure, der læner sig op ad både black og death metal. Bandet er aktuelle med deres første fuldlængdeudgivelse Hero fra 2016, hvorpå Bölzer bevæger sig videre fra deres karakteristiske lyd til et mere raffineret udtryk. Resultatet er en stærk plade, hvor bandet ikke er bange for at lade catchy melodiske passager fylde, dog uden at gå på kompromis med den knusende aggressive lyd, Bölzer er kendt for.

Supporten leveres af et af Danmarks ældste black metal bands, Denial Of God, og det noget yngre hårdtslående metal act Serpents Lair.

Denial Of God blev dannet i 1991 og er musikalsk beslægtet med bands som Mercyful Fate, Mayhem, Hellhammer, Death SS og andre bands af den gamle skole. Denial Of God har på trods af deres 21-årige levetid som band kun udgivet to album, men til gengæld adskillige mini-album og EP’er. Vi glæder os til et dystert gensyn med bandet, der også stod på Pumpescenen for 4 år siden.

Med et sort åbningsritual af benhård black metal fra lokale Serpents Lair, kan du se frem til en af de ondeste lørdagsfester dette forår.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .