spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Bonjour Papa + CHAIRNOGOODFORBACK | Vinter Techno | URBAN 13

Afholdt event

Bonjour Papa + CHAIRNOGOODFORBACK | Vinter Techno | URBAN 13

Fra DKK 85,00

Sted

Dato

16 dec 2023 kl. 21:00 - 17 dec 2023 kl. 02:00

Beskrivelse

Bonjour Papa + CHAIRNOGOODFORBACK | URBAN 13

Der er inspirationer i alt fra Skrillex til Matador, når tonstunge beats møder skarpe synthriffs og hypnotiske vokal- og instrumentalstykker.

Den 16. december åbner vi dørene en smule senere end vanligt og holder en kæmpe senaftens- og nattefest sammen med Bonjour Papa + CHAIRNOGOODFORBACK!

---------

x Forsalg: 85 kr. (+gebyr)

x Dørsalg: 110 kr. (+gebyr)

x Dato: 16.12.2023

x Døre: 21.00

x Koncerter begynder: 21.30

x Sted: GARAGEN, URBAN 13 (indendørs)

---------

Bonjour Papa

Bonjour Papa vælter ind på scenen armeret med tunge rytmer og en smittende energi.

Med inspiration i alt fra Skrillex til Matador er der ikke nogen grænser for, hvad der kan lade sig gøre på scenen for de to showmen.

I et hybrid-dj set med keyboard, drumpads og en præst tager de dig gennem dit mest tweedklædte rave til dato.

---------

CHAIRNOGOODFORBACK

Den elektroniske duo CHAIRNOGOODFORBACK bevæger sig flydende mellem alt fra tonstunge beats med skarpe synthriffs til hypnotiske instrumentalstykker afløst af catchy vokalhooks.

Alt sammen i en nøje orkestreret progression i løbet af deres performances.

Med sig på scenen har de trommer og saxofon som manifesterer en fysisk tilstedeværelse i musikken og udfordrer det elektroniske klangbillede.

---------

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond og Frederiksberg Kommune

Arrangør

Kom til events i vores venue, til træninger på vores gadeidrætsbaner, eller vær med i vores sociale iværksætterfællesskab. URBAN 13 er fællesskaber, et laboratorium for de små med de store idéer og en ny fortælling om Bispeengbuen som sted.

Lokation

GARAGEN, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .