Book en kaffecykel

Book en kaffecykel

Fra DKK 2.600,00

Beskrivelse

Står du eller din virksomhed og mangler en baristacykel til jeres næste event, åbent hus-arrangement, fødselsdagsfest eller lignende, så er vi klar til at hjælpe dig – og så støtter du ovenikøbet socialt udsatte.
Både til private arrangementer og events vil baristacyklen være bemandet af socialt udsatte samt frivillige baristaer.
Vi kan lave espresso, café latte, cappuccino, cortado, iskaffe, kakao, te mm. – i bestemmer selv hvad der skal på menuen. 
Vi dækker Storkøbenhavn, Roskilde og Køge. Vi kan brygge op til 50 kopper i timen og vi medbringer selv alt. Vores cykler kommer nemt ind af de fleste døre.
Eksempler:
1 time / 100 kopper.
2 baristacykler 
1 time / 50 kopper
1 baristacykel 
Flere løsninger iht. jeres behov.
650 kr. i basispris samt 200 kr. pr. time.
Under 100 kopper = 35 kr. pr. kop.
Over 100 kopper = 30 kr. pr. kop.

6120 4071 eller info@kaffekarma.dk

Lokation

Sjælland, København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på