Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Boost din Business - Cirkulært Design

eventet sluttede

Boost din Business - Cirkulært Design

Billetter fra DKK 300,00

Sted

Dato

28 jan 2020 kl. 09:00 - 10:30

Beskrivelse

Hvordan kan cirkulær design booste din business?

I takt med det stigende fokus på cirkulære tiltag på tværs af samfundslag, brancher og nationaliteter har designbranchen et kæmpe medansvar. Branchen har de sidste par årtier fulgt en lineær fremstilling og et lineært forbrugsmønster med meget lidt hensyn til de miljømæssige konsekvenser, branchen pålægger ved at bruge og kassere ressourcer, uden fokus på løsninger for de kasserede produkter og materialer.

Kom og vær med, når designerne bag designfælleskabet Re·Do·Think, Helle Brechling Johansen og Tenna Hansen, fortæller om deres mangeårige erfaringer med cirkulær designforståelse inden for et bredt designfelt. Her sættes fokus på designbranchens mange muligheder, hvis designprocessen re-tænkes ud fra en cirkulær designforståelse. Under netværksmødet får du eksempler på cirkulær designtænkning og hvordan du kan gå fra tænkning til ageren, når du har opnået et cirkulært mindset.

Cirkulær designforståelse skal ses som et redskab og sprog til at opnå merværdi i samskabelse om at udvikle cirkulære produkter, services eller systemer, hvor produktets slutfase, materialeadskillelse og genanvendelighed i udvikling af designet er det styrende element. Via designmetoder opnår du indsigt i cirkulær tænkning, branchekendskab og cirkulære designmetoder, der hjælper med overgangen til cirkulær praksis i hvert trin i designprocessen. Lige fra niveauer af samskabelse og produktcyklussen til tekniske og biologiske kredsløb. Herved skabes fokus på Reduce, Reuse, Recycle, Repair and Remagine inden for produkter, systemer og samskabelse. I forlængelse af dette, vil der være et naturligt fokus på samkabelse på tværs af faggrupper, brancher og organisationer, med ønsket om at styrke designforståelse, strategi og udvikling, for at igangsætte og oplyse, hvorledes man kan ændre det lineære mindset og skabe et samfund baseret på cirkularitet.

Med Helle Brechling Johansen og Tenna Hansens eget designet dialogværktøj og mobile lab - Re·Do·Think - etableres en dialog omkring, hvordan der kan skabes et sprog for- samt værktøjer til at kunne arbejde endnu dybere med cirkulær designforståelse, samt redegøres for hvordan man kan anvende metoder og samarbejdsmuligheder for udvikling af cirkularitet. På denne måde kan du blive hjulpet til bedre at forstå det strategiske og praktiske arbejde med cirkulær design og se mulighederne i hvordan det netop kan Booste din Business.

Oplægsholderne er

 • Helle Brechling Johansen, industriel designer med afsæt i beklædning og interiør v/Re·Do·Think
 • Tenna Hansen, grafisk designer med afsæt i beklædning og eksklusiv emballage v/ Re·Do·Think

Praktisk
Dato: 28. januar 2020
Tid: 09.00 – 10.30
Sted: Design denmark, Børsen, Slotsholmsgade 1217 København K

Efter netværksarrangementet vil Re·Do·Think tilbyde et videre forløb i foråret 2020 for medlemmer af Design denmark får mulighed for 1:1 sparring om konkrete problematikker eller muligheder inden for cirkulær designudvikling. Datoerne vil være d. 6. februar, 5. marts og 2. april 2020. Hold dig orienteret herom via nyhedsbrev og direct mails.

Vi gør venligt opmærksom på, at der er et ‘no-show’ gebyr på DKK 200 til deltagere, som ikke dukker op eller melder afbud senere end 24 timer før arrangementets afholdelse.

Lokation

Børsen Børsen, Slotsholmsgade 1, 1216 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .