Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Boost din Business - - Et mikroperspektiv på Thought Leadership

eventet sluttede

Boost din Business - - Et mikroperspektiv på Thought Leadership

Billetter fra DKK 300,00

Sted

Dato

29 okt 2019 kl. 09:00 - 10:30

Beskrivelse

Boost din Business - Et mikroperspektiv på Thought Leadership

Hvordan kan det gavne ens forretning at forære sin viden væk?

Der har i de seneste år været stor opmærksomhed omkring  ”Thought Leadership” (Tanke Ledelse), og den måde hvorpå virksomheder kan gøre sig relevante gennem formidling af viden og indsigt. Ofte forbindes Thought Leadership med B2B og større virksomheders marketingstrategier, men eksponeringen af ekspertise og faglighed kan også være til gavn for mindre virksomheder, videns-medarbejdere og fagfolk mere bredt.  Ved at udvise autoritet og gavmildhed omkring ens fagområde kan man således understøtte ens faglige brand og samtidigt skabe et tillidsforhold til kunder og samarbejdspartnere.

Design denmark inviterer Boost din Business netværksmøde, hvor der sættes fokus på hvordan virksomheder og medarbejdere kan anvende digitale og sociale medier i deres vidensformidling og professionelle branding. Der sættes bl.a. fokus på begrebet Thought Leadership, der gives inspiration til metoder og værktøjer til faglig formidling og der præsenteres en række eksempler på hvordan mindre virksomheder og fagspecialister har udviklet faglig formidling der understøtter deres forretnings vækst og kommunikation.

Oplægget tager udgangspunkt i nye fagbøger samt forskningsprojekt på Copenhagen Business Academy.

Oplægsholder er Hans-Christian Christiansen der er lektor, ph.d. ved Copenhagen Business Academy og har redigeret og medforfattet en række fagbøger omkring kommunikation

Praktisk
Dato: 29. oktober 2019
Tid: 9.00-10.30
Sted: Design denmark, Børsen, Slotsholmsgade 1217 København K

Lokation

Det Danske Handelskammers Understøttelsesfond Børsen Det Danske Handelskammers Understøttelsesfond Børsen, Slotsholmsgade 1, 1216 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .