Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Boost din Business - Fundraising

eventet sluttede

Boost din Business - Fundraising

Billetter fra DKK 300,00

Sted

Dato

25 feb 2020 kl. 09:00 - 11:00

Beskrivelse

Hvordan kan søgningen af fondsmidler booste din business?

Oplev begge sider af en fondsansøgning, når både designere med erfaring med ansøgning til og samarbejde med fonde samt repræsentanter fra de tre store fonde, Statens Kunstfonds – Udvalget for Kunsthåndværk og Design, Industriens Fond og EL-FORSK, åbner op for, hvad en fondsansøgning kan indebære – og hvordan det kan booste din business.

For hvordan er det som designer at søge fonde? Og hvad lægger fonden egentlig vægt på, når de modtager ansøgninger?

Danmark er om noget støttemidlernes land med et mekka af store og små fonde, programmer og puljer at søge, uanset hvilken type design du arbejder med. Kom med og lyt, når de tre Design denmark medlemmer, Christian Flindt, Lotte Nystrup Lund og Svend Onø fortæller om deres mangeårige erfaringer med fondssøgning inden for et bredt designfelt.

Design denmark inviterer til inspirerende Boost din Business netværksmøde med fokus på, hvordan designvirksomheder og designere kan bruge fondsansøgninger til at kickstarte og udvikle en virksomhed, få nye kunder og samarbejdspartnere, opnå ny viden og udvide det faglige netværk. Hør også om, hvordan fondsstøttede projekter giver unikke muligheder for at skabe et kreativt rum med plads til at eksperimentere og udvikle helt nye designtilgange, -services og produkter. Men – alt er absolut ikke lutter guld og grønne skove, når du søger om fondsmidler – og får dem. Hør derfor også om faldgruberne og lær af nogle af de mindre gode, dybt købte fondserfaringer, som de tre erfarne designere deler ud af på mødet. Der sættes bl.a. fokus på timeforbrug i ansøgningsprocessen og undervejs i et fondsstøttet projekt, etablering af partnerskaber, udfordrende fondsøkonomi, komplicerede kundedialoger, benhårde udbetalingsprocedurer, lovgivningen om designrettigheder og på, hvad du kan gøre for at beskytte dine rettigheder i et fondsstøttet projekt.

Dagens oplægsholdere er

Praktisk
Dato: 25. februar 2020
Tid: 09.00 – 11.00
Sted: Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Vi gør venligt opmærksom på, at der er et ‘no-show’ gebyr på DKK 200 til deltagere, som ikke dukker op eller melder afbud senere end 24 timer før arrangementets afholdelse.

Lokation

Børsen Børsen, Slotsholmsgade 1, 1217 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .