Bord til Julebanko på Arbejdermuseet

06 dec 2020 kl. 11:00

1 billet = 1 bord for 1-4 personer

Tag dig tid til en hyggelig stund med familien, når vores bankovært sørger for højt humør og sjovt bankospil i den gamle festsal. Der vil være gevinster for både store og små, og hver familie får sit eget individuelle bord. Du skal bestille på forhånd, da der er et begrænset antal borde. 

Du køber 1 billet pr. bord. Det koster 50 kr i alt. Der kan sidde 1-4 personer ved hvert bord. Er I flere, skal I bestille 2 borde. 

OBS: I skal stadig betale almindelig entré til Arbejdermuseet. når I ankommer. 

Husk, børn under 18 år kommer gratis ind.

Banko med fuld sikkerhed
Med god julestemning og smukt pyntet juletræ, er der gode rammer for en afbræk fra julens stress og jag i festsalen. Der er selvfølgelig god afstand, masser af håndsprit og fokus på din og din families sikkerhed. Alle deltagere får udleveret en plade, så alle kan være med til at spille. Hvert bankospil tager omkring 1 time. Husk at komme i god tid, så i kan nå at købe julelækkerier og forfriskninger fra Kaffebaren. Jeres indkøb kan nydes ved bordet, når I sidder ned. 

Knæk og bræk

Arbejdermuseet ligger i Rømersgade lige ved Nørreport Station i den historiske forsamlingsbygning fra 1879. Køb billetter her til arrangementer på Arbejdermuseet.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke