eventet sluttede

Borgermøde om Energitestcenter Lem Kær

Gratis

Sted

Dato

30 jun 2021 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

I kølvandet på debatten om Energitestcenter Lem Kær, der over måneder er foregået virtuelt, på de sociale medier og i aviser, inviterer følgegruppen nu til møde med projektansøger og Vestas.

Jørgens Skovgaard – Skovgaard Invest

Mads Willadsen – Energicenter Nord

Jesper Uth - Vestas

Vestas er vært med kaffe og kage.

Følgegruppen er ordstyrer. Følgegruppen er udvalgte repræsentanter fra Velling Lokalråd, Højmark Kultur- & Fællesskab og Lem borgerforening.

Alle med interesse i testcentret er velkommen og får mulighed for at stille uddybende og afklarende spørgsmål til initiativtagere.

Af hensyn til mængden af kaffe der skal brygges og desværre begrænsning af deltagerantal efter Covid-19 forsamlingsforbud, bedes man tilmelde sig mødet via nedenstående link, inden mandag d. 28. juni kl 12

Følgegruppen ser frem til endelig at kunne afholde et fysisk borgermøde og ser frem til at kunne have en konstruktiv dialog mellem parterne.


Husk Coronapas efter gældende regler - se evt. www.coronasmitte.dk 

Arrangør

Lokation

Højmark Forsamlingshus Højmark Forsamlingshus, Adelvej 41, 6940 Lem

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .