eventet sluttede

Børne Diskotek Nordbo v. 6.0

DKK 20,00

Dato

10 mar 2017 kl. 18:30 - 21:30

Beskrivelse

Så er vi klar til 6. runde af vores populære børnediskotek!

Fredag d. 10/3 fra kl. 18.30 - 21.30

Kun adgang for børn der går i 1.klasse til og med 6. klasse.

Vores DJ står klar med det fedeste musik, mens vores diskolys, røgkanon, laserlys og stropelys skaber en fantastik stemning i Nordbohuset.

Som altid har vi igen overraskelser i vente!

Husk! Vi har konkurrencer i løbet af aftenen. Så hjem og øve dig foran spejlet. Det kan være dig der løber af sted med præmierne denne aften.

Der kan købes slik, sodavand og popcorn og indgangen koster kun 20kr.

Få samlet dine klassekammerater og kom forbi Nordbohuset til byens sjoveste fest.

Alle der går i 1.kl til og med 6. kl. er velkommen


Husk at printe din billet ud og tag den med til indgang, hvor vi vil stå klar med vores scanner og byde dig og dine venner velkommen til en festlig diskoaften i Nordbohuset!

Bemærk der er et billetgebyr på ca. 5kr så den fulde pris for billetten er 25kr

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet kan du skrive til:

mail: Disko@nordbohuset.dk


Arrangør

Nordhuset er et fælles aktivitets og udlejningshus i Fredericia Nord. Vi afholder løbende Børnedisko, løb, kræmmermarked, Sankt hans, Banko, Outdoor fitness og meget andet.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .