Børnekoncert med Jorden Rundt og Malene Kjærgård

Brønshøjvej 17, 2700 København
10 jul 2021 kl. 10:00 - 11:00

Jorden rundt med Malene Kjærgård

Billetsalg er sat på pause og billetter købt til den 10/4 kan konverteres til Sandberg explorer 8/5 kl 14.


Vi har fået fingrene i orkestret Jorden Rundt, der lige har vundet en Danish Music Awards for årets bedste børnekoncert. 

Musik er for børn – alle børn på hele kloden, uanset kultur, sprog eller farve! Jorden Rundt tager børnene med på en rejse gennem forskellige musikkulturer. 

”Malene er på ferie hos sin morfar. Tiden står stille og hun keder sig. Derfor går hun på opdagelse på morfarens gamle loft. Her finder hun hans store, gamle rejsekuffert, som indeholder souvenirs og fund fra alle hans rejser i hele verden”. 

Til koncerten hjælper børnene med Malene med at undersøge kuffertens indhold og børnene vil blive ført ind i små historier om de respektive lande. De vil blandt andet komme med på togtur igennem Rusland, komme med til byfest på øen Triniadad, tage en slapper på stranden på Copacabana, komme til tromme- og dansefest i Ghana og med på cykeltur igennem København.

Det er jazz i børnehøjde,  der lader sig inspirere af musik fra de mange forskellige steder i verden, og det vil være svært at sidde stille, når de mange farver, lyde, stemninger og indtryk skyller ind over publikum.

Både børn og voksne vil blive inviteret til at være aktive medspillere i koncerten og i hvordan historien denne dag udvikler sig….

Musikere:

Malene Kjærgård – Vocal
Maj Berit Guassora – Trompet og håndvåben
Johannes Blöndal Wamberg – Guitar
Tobias Dall Mikkelsen – Kontrabas
Tira Skamby - Percussion

Koncerten er arrangeret i et samarbejde mellem foreningen JAZZiVÆRK og Kulturhuset Pilegården med støtte fra København Kommunes Musikudvalg

Vi tager naturligvis alle forbehold for Covid-19 og afholder sikre koncerter, med god afstand og afspritning. Derfor vil det også være en siddende koncert.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke