Spring til hovedindhold

Børnekoncert med Mathias Hammer og Zapolski Kvintetten

Børnekoncert med Mathias Hammer og Zapolski Kvintetten

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

11 aug 2024 kl. 14:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Børnekoncert med Mathias Hammer og Zapolski Kvintetten

Løvehave Koncerter inviterer til børnekoncert på Sorø Kunstmuseum! De unge talenter i Zapolski Kvintetten spiller og den anerkendte musikformidler, kendt fra P2 og DR's 'Den Klassiske Musikquiz' Mathias Hammer binder koncerten sammen og fortæller indlevende om musikken og instrumenterne.

De unge musikere er alle prisvindere i konkurrencer og spiller klassiske musik på et tårnhøjt niveau. Der vil bliver spillet musik for klaverkvintet af Dvorak og Shostakovich og de fem unge musikere vil præsentere deres instrumenter og spille på kryds og tværs. De unge musikere er i alderen 18-20 år.

Billetpriserne er 100 kr. for voksne, 50 kr. for børn og børn under 3 år er gratis.

Målgruppen for koncerten er ca. fra 3 - 12 år, men alle aldre er hjerteligt velkomne.

📅 **Dato:** 11. august 2024

🕑 **Tid:** 14:00

📍 **Sted:** Sorø Kunstmuseum 

  Tag dine børn med på en musikrejse, hvor de vil blive introduceret til den klassiske musik på en legende og inspirerende måde. 

Der vil være stole til voksne og yoga-måtter/tæpper til børnene, så de kan sidde helt tæt på musikerne.

Glæd jer til en uforglemmelig dag, hvor børn og musik står i centrum. Vi glæder os til at se jer til en eventyrlig eftermiddag fuld af musikalsk magi! 🌟🎶

Arrangør

Løvehave Koncerter er en række klassiske koncerter med nogle af landets dygtigste musikere i naturskønne rammer midt i bøgeskoven tæt på Sorø.

Koncerterne byder på noget af det smukkeste og bedste musik fra den klassiske verden med kammermusik for både strygere, blæsere, sangere og klaver.

Vi glæder os til igen i år at fylde Løvehavehus med musik og slå dørene op for publikum.

Lokation

Sorø Kunstmuseum, Storgade 9, 4180 Sorø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori