børnekoncert med Tikke Takke

Brønshøjvej 17, 2700 København
09 jul 2021 kl. 10:00 - 11:00
Super arrangør
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Tag med Andreas, Nana, Peter og Morten ud på et ocean af sprudlende vilde sange!

Her kan du møde:

Edderkoppen Bobby, der elsker havet men lider så frygteligt af vandskræk, at han blir helt tørstig. Et problem, som kun en bestemt særlig ven kan hjælpe ham med. Sumobryder Samson og Giraffen Georg, som dykker ned på bunden af et badekar og finder et fantastisk sted, som de kalder ‘Tusind øjnes tivoli’.Krabben Ken, der elsker at danse tango – og nipse hele familien i tæerne. Og mange, mange flere originale og gakkede sange.

Tikke Takke Trio er et forrygende børneband, der med Django-swing, jazz og hiphop gi’r børn og voksne en dejlig oplevelse. Og til denne koncert har Tikke Takke fornøjelsen af at optræde med perkussionisten Peter Stavrum, kendt fra det internationale perkussion-show STOMP og det prisvindende orkester Body Rythm Factory.

Tikke Takkes gakkede sange er skabt af musiker/komponist Andreas Ugorskij og historiefortæller Hans Laurens i dialog med tusindvis af børn fra hele landet.

Line up: Andreas Ugorskij – guitar og vokal, Nana Schwartzlose – kontrabas og vokal, Peter Stavrum – perkussion, Morten Ærø – trommer

Koncerten foregår i Pilegårdens Have

Profile picture
JAZZiVÆRK

JAZZiVÆRK er en forening der iværksætter Jazzkoncerter

eventet sluttede

børnekoncert med Tikke Takke

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke