Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Børnenes Grundlovsdag

eventet sluttede

Børnenes Grundlovsdag

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

29 maj 2019 kl. 09:30 - 12:15

Beskrivelse

Kom og vær med til Børnenes Grundlovsdag hos Gentofte Børnevenner d. 29. maj 2019. Årets tema er "Børns ret til forskellighed".

Program

Kl. 09.30-09.45: Velkomst, hvor musiker Anders Bøgelund, også kendt som Dr. Lyd, kommer og synger og spiller "Alle børn har ret," der er den officielle sang til Børnenes Grundlovsdag, skrevet af Kim Larsen.
Kl. 10.00-12.00: Aktiviteterne er åbne. Her kan børnene gå rundt i små grupper med hver sin pædagog, der hjælper til ved aktiviteten. De kan bl.a. prøve:

 • at smage på mad, der smager og føles forskelligt
 • at lave motorikaktiviteter, der viser, at det er vores forskellighed, der gør os unikke.Ved Paula Martinez
 • at male selvportrætter
 • at få taget billeder med forskellige hatte på (pædagogerne tager billederne selv med f.eks. en ipad)
 • at høre eventyr om forskellighed i fortælleteltet, hvor skuespiller Kirsten Breum sidder klar
 • at tale om respekt, tolerance, mod og omsorg i Forskellighedscaféen
 • at se og røre ved forskellige dyr og høre om hvorfor de er så forskellige og at de har ret til at være her, også dem, der måske er ”klamme” eller besværlige og kan genere os mennesker- som myg, flåter, edderkopper. Ved Grøn Guide Karen Stevnbak.

Kl. 12-12.15: Slutter vi dagen festlig af ved at sende en fredsdue afsted.

Som altid får alle børn en mulepose med hjem med forskellige materialer fra dagen, så de også kan arbejde med rettigheder og forskellighed derhjemme.

Tilmelding senest 23. maj  - der er begrænsede pladser, så vent ikke for længe.

Lokation

Smakkegårdsvej 71, 2820 Gentofte

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .