Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Børneworkshop kl. 14.00 | Husk Mig! De Dødes Dag Festival 2021

eventet sluttede

Børneworkshop kl. 14.00 | Husk Mig! De Dødes Dag Festival 2021

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

06 nov 2021 kl. 14:00 - 15:00

Beskrivelse

Kom og oplev en hyggelig og farverig mexicansk fest, hvor de døde kommer på besøg i de levendes verden.
Husk Mig! De Dødes Dag Festival.

I år har festivalen fokus på det centrale og ældste element i de dødes dag: Alter. I vores børneworkshop, kan I forberede elementer til jeres egen hjemmelavet altar: papir blomster, papel picado (farverig papir), lærekranier, blomster buen og billeder af den elskede afdøde.
Et dødes dag alter er et sted, hvor vi inviterer vores elskede afdøde tilbage i to dage for at spise og drikke hos os. Det er et sted, hvor vi husker dem og hvor vi viser dem, at de altid er i vores hjerter. Man konstruerer og pynter familiens alter med specielle blomster og de ting og fødevarer, som ens afdøde slægtninge værdsatte. 

HUSK: Tag med en billede af den person du vil gerne dedikeret dit alter til.

OBS!
 Du er ved at købe billeten til workshoppen som starter kl. 14:00 og slutte kl. 15:00
Billetten inkluderer materialer til workshop.

Læs festivalens program på www.ckultura.org
------------------------
Husk Mig! De Dødes Dag Festival 2021 er arrangeret af CkulturA i samarbejdet med Cinemateket, Krudttønden, Cervantes Boghandel, Landsforeningen Liv&Død og den Mexicanske Ambassade.
Med støtte fra Nordea Fonden og Østerbro Lokaludvalg. 

Arrangør

Vi er en multikulturel gruppe som kombinerer vores professionelle baggrunde inden for visuel kunst, film, litteratur og musik til at skabe, producere og koordinere kulturelle arrangementer med fokus på integration. Vores mål er at konsolidere en bro mellem de forskellige kulturer der findes i Danmark i dag med den danske kultur. Denne bro vil forbinde og berige alle deltagere i vores arrangementer gennem udveksling af værdier og et spektrum af synspunkter fra de enkelte kulturer.

Lokation

Krudttønden Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .