Børns billeder af døden

22 okt 2020 kl. 19:30 - 21:00

Man siger, at børn er meget fantasifulde. Det er muligvis rigtigt. Men børn kan også være skræmmende konkrete i deres tænkning. Når børn sørger, har de brug for voksnes hjælp til at få de mange følelser og tanker ind i en fortælling, der både kan rumme den mistede, og som kan tåle at blive delt med andre.

Foredrag med Henning Nabe-Nielsen, der har mere end 20 års erfaring som hospitalspræst, og mange møder med børn, der sørger over egen sygdom eller tabet af en søskende eller forælder.

Medvirkende: Henning Nabe-Nielsen

Foredraget er en del af Projekt OmSorg
Vi vil alle gennem vores liv opleve, at vi skal forholde os til sorg. Enten ved selv at være i sorg eller ved at være sammen med andre i sorg. Det kan for mange - både børn og voksne - være svært at sætte ord på sin egen sorg eller være dén, der gerne vil starte en samtale med en i sorg.

OmSorg afholdes i samarbejde med Folkekirken på Frederiksberg, Biblioteket Frederiksberg, Musikhøjskolen, Frederiksberg Museerne og Teatret Riddersalen gennem hele efteråret - med teater, musik, foredrag, udstillinger og kunstneriske oplevelser, der kan være med til at åbne for svære samtaler, til gavn og virke for både børn og voksne.

Alle arrangementer er med fri entré for børn. Af pladshensyn skal der reserveres billet til enkelte arrangementer.

Se oversigten over de mange arrangementer her: https://riddersalen.dk/omsorg/

Teatret Riddersalen er Lillestorby Teater på Frederiksberg hvor oplevelserne og aktiviteterne er målrettet primært børn - men bestemt også for voksne i alle aldre.