eventet sluttede

Boss Lady - Netværk med et twist

DKK 25,00

Sted

Dato

11 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Mød op i dit bedste, mest komfortable, træningsoutfit. Bring blot dig selv, i dit komfortable træningstøj, gode humør, og åbenhed for en ny form for bevægelse. Det bliver en aften med noget nyt på agendaen. Bevægelse. Smil. Grin. Og glad latter. Så har du mod på en aften med netværk og bevægelse, er dette arrangement for dig💃

Mød Natasha til dette arrangement, eksklusivt for dig. Natascha vil tage dig med i et univers af bevægelse på bedste og fineste Sambamanér. Natascha danser Samba til de årlige karnevalsparader, og er bl.a. med i karnevallet i Rio februar 2020.

Der er begrænsede pladser, så sikr dig din plads når billetlinket kommer op - klik deltager, så du er den første der modtager opdateringerne :)

* Tilmelding er bindende. Tilmelding via billetlink er obligatorisk. Ved afbud 24 timer før arrangementstart, får man ikke penge retur af hensyn til pladsbooking. Ekskl. billetgebyr og transaktionsgebyr. Såfremt du er forhindret, er du velkommen til at dele din billet på begivenhedens væg.

* Da Boss lady føres af 100% frivillige kræfter, benyttes billeder og video fra events, til markedsføring af netværket og dets tiltag. Ønsker du ikke at være på dette, bedes dette oplyst, når du møder op til det givne arrangement.

Arrangør

Lokation

Kontormøbler.dk Kontormøbler.dk, Nibevej 20, 9200 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .