Bourbonsmagning i København

Ryesgade 90, 2100 København
06 apr 2022 kl. 18:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 449,00
Billetter DKK 449,00

Amerikansk whiskey – med Bourbon i spidsen – oplever et fantastisk boom i disse år og kvaliteten af den whiskey der produceres er tårnhøj. Vores foredragsholder Henrik Brandt har skrevet den danske bog om amerikansk whiskey og vil introducere dig til alle de vigtige emner som historien bag det hele, hvordan man laver whiskey, hvordan den lagres, introduktion til de forskellige whiskeytyper, smagetips, introduktion til de vigtigste producenter – samt ikke mindst en lang række anekdoter og ”fun facts” fra landet ”across the pond”. I løbet af foredraget skal vi smage 6 forskellige whiskeyer der alle repræsenterer noget helt særligt indenfor genren. De 6 whiskeyer er (med forbehold for ændringer):

  • Mellow Corn. En dejlig Corn whiskey der repræsenterer den klassiske whiskeytype der blev drukket i gamle dage på prærien. 50% ABV.
  • Michter’s Unblended American whiskey. Et unikt produkt med en fantastisk sødme som selv dem der ikke drikker whiskey, kan blive forelsket i. 41,7% ABV.
  • Four Roses Single Barrel. En solid og ekstremt velproduceret Bourbon fra en af de bedste producenter i branchen. 50% ABV.
  • Jack Daniel’s Single Barrel Tennessee Whiskey. Et fantastisk godt produkt der er milevidt fra den normale sorte udgave. 50% ABV.
  • Wild Turkey Rare Breed. En såkaldt “Barrel Proof” Bourbon der er flasket ved fuld fadstyrke og hvor man virkelig får kvalitet for pengene. 58,4% ABV
  • Pikesville Rye. Et enestående godt produkt til prisen og den whiskey der oftest vinder prisen som aftenens bedste. Der er virkelig saft og kraft i denne whiskey. 55% ABV.


Vi starter med Restaurant Romarins lækre mad, så vi ikke smager på tom mave. Drikkevarer efter eget valg til maden kan tilkøbes på stedet.

Henrik Brandts bog vil kunne købes, signeret, for 249,- kroner efter foredraget er afsluttet.

    Vil du se flere events?

    Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke