BOYS NOIZE

Studiestræde 52, 1554 København
14 maj 2022 kl. 23:00
15 maj 2022 kl. 03:00
Super arrangør
Billetter DKK 210,00
Billetter DKK 210,00

Berlin-DJ og producer BOYS NOIZE skruer den 27. marts 2021 op for volumen i Pumpehuset i København til en ordentlig banger af en nattefest.

Alex Ridha – som er personen bag BOYS NOIZE – bragede igennem 00’ernes lydmur og blev hurtigt et af de helt store electro-house-navne med sit benhårde mash up af rave, hiphop, industrial, house og selvfølgelig techno. På sin helt egen har BOYS NOIZE, som både producer og musiker, skabt en lyd, der i særklasse er garanti for et skoldhedt dansegulv. Her i de spæde 20’ere brager han ufortrødent og kompromisløst videre med masser af albums i bagagen og samme uudslukkelige festvildskab.

BOYS NOIZE har karrieren igennem modtaget storstilet hæder for sine eskapader udi festskabende electro-house. Bl.a. røg han ind på musikmagasinet Rolling Stones liste over ”Top 10 DJ’s who rule the world” og Beatport har tre år i træk kåret BOYS NOIZE til ”Best Electronic Act”. Han har spillet op til gigafester på Coachella og Lollapalooza, og fået det berlinske technotempel Berghain til at koge over. Derudover har han remixed og Boys Noizificeret sange med Daft Punk, Depeche Mode og Nine Inch Nails og samarbejdet med ASAP Rocky, Snoop Dogg, Jarvis Cocker og Chance The Rapper. Alex Ridha driver også sit eget label Boysnoize Records (BNR), som han oprindeligt startede for at give sig selv 100% kunstnerisk frihed. Siden er pladeselskabet blevet hjemsted for andre techno-ligesindede musikere.

Særligt tilbud til Pumpehusets gæster
Fuldend din koncertoplevelse med en overnatning på Hotel Kong Arthur efter koncerten og start dagen derpå med Ny Nordisk morgenbuffet, som er bæredygtig og økologisk. Læs mere og BOOK HER

Profile picture
Pumpehuset
Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke