spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

BOYS NOIZE

Afholdt event

BOYS NOIZE

Fra DKK 210,00

Sted

Dato

14 maj 2022 kl. 23:00 - 15 maj 2022 kl. 03:00

Beskrivelse

Alex Ridha – som er personen bag BOYS NOIZE – bragede igennem 00’ernes lydmur og blev hurtigt et af de helt store electro-house-navne med sit benhårde mash up af rave, hiphop, industrial, house og selvfølgelig techno. På sin helt egen har BOYS NOIZE, som både producer og musiker, skabt en lyd, der i særklasse er garanti for et skoldhedt dansegulv. Her i de spæde 20’ere brager han ufortrødent og kompromisløst videre med masser af albums i bagagen og samme uudslukkelige festvildskab.

BOYS NOIZE har karrieren igennem modtaget storstilet hæder for sine eskapader udi festskabende electro-house. Bl.a. røg han ind på musikmagasinet Rolling Stones liste over ”Top 10 DJ’s who rule the world” og Beatport har tre år i træk kåret BOYS NOIZE til ”Best Electronic Act”. Han har spillet op til gigafester på Coachella og Lollapalooza, og fået det berlinske technotempel Berghain til at koge over. Derudover har han remixed og Boys Noizificeret sange med Daft Punk, Depeche Mode og Nine Inch Nails og samarbejdet med ASAP Rocky, Snoop Dogg, Jarvis Cocker og Chance The Rapper. Alex Ridha driver også sit eget label Boysnoize Records (BNR), som han oprindeligt startede for at give sig selv 100% kunstnerisk frihed. Siden er pladeselskabet blevet hjemsted for andre techno-ligesindede musikere.

Før og efter Boys Noize spiller dj AVIAJA

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .