Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Brænder du for at formidle globale klimaforandringer?

Afholdt event

Brænder du for at formidle globale klimaforandringer?

Fra Gratis

Sted

Dato

12 dec 2019 kl. 16:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Klimaorganisation søger frivillige til ny, klimajournalistisk gruppe

VedvarendeEnergi starter en frivilliggruppe, der skal formidle konstruktive og løsningsorienterede historier om klimaets globale følgevirkninger i lande som Mozambique og Kenya. Formålet med historierne er at engagere og oplyse og gøre komplekse og fjerne klimahistorier vedkommende for et dansk publikum. Gruppen får base i Aarhus. Se programmet for dagen her: https://www.facebook.com/events/529312857849331/permalink/551415222305761/

 • Nysgerrig? Så kom til infomøde torsdag d. 12. december kl. 16-20. Læs mere nederst.

Vi ønsker at sammensætte en gruppe på ca. 8-10 engagerede kommunikationsfolk, der med forskellige interesser og kompetencer kan supplere hinanden. Vi søger derfor folk med erfaring og/eller interesse indenfor følgende:

 • Journalistisk tekstproduktion
 • Fotojournalistisk
 • Videoproduktion
 • Hjemmeside/webdesign
 • Lydproduktion (fx podcast)
 • Samt viden eller erfaring med global klima-omstilling, udviklingsarbejde, energiomstilling, Afrikastudier o.l.

Vi er meget interesseret i dig, der har en stor viden om og/eller et stort engagement i udviklingsarbejde, globale samfundsforhold, fødevaresikkerhed, klimaforandringerne m.m. Uanset hvilke kompetencer og viden du kommer med, så vil der være rig mulighed for at fordybe og dygtiggøre sig, og få erfaring med formidling og konstruktiv journalistik.

Arrangør

VedvarendeEnergi er en dansk miljøorganisation, der i mere en 40 år har arbejdet for at fremme den grønne omstilling. Vi er uafhængige af kommercielle og partipolitiske interesser, og ser CO2-reduktion, miljøhensyn, social retfærdighed og økonomisk ansvarlighed i lokal og global sammenhæng. Klimaforandringerne kender ingen grænser. Derfor er VedvarendeEnergis indsats både lokal, national og international. Vores aktiviteter spænder fra miljøgrupper på danske ungdomsuddannelser, møder med politikere til støtte til lokale borgergrupper i Mozambique.

Lokation

CISU. Klosterport 4A, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .